07:40:44 06.12.2021
Stiri

Alecu Reniță // Adio, lichea trădătoare de neam și țară!

Actualitate 13.11.2020 09:30 Vizualizări2470 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Adio, lichea trădătoare de neam și țară!


Când arde casa, oamenii aleargă să stingă focul, nu pierd timpul prețios pe adunări și dezbateri despre metodele de combatere ale incendiului

Igor Dodon, prin politicile sale criminale și trădătoare, a sărăcit populația și a ruinat baștina a milioane de cetățeni moldoveni, pe care i-a fugărit să argățească peste hotare. Dacă facem un bilanț elementar al activităților distructive și crimelor comise de „președintele-kuliokar”, vedem că individul corupt și iresponsabil a ațâțat vrajba între oameni și bresle, între părinții rămași acasă și copiii lor din diasporă, între cetățenii de la Comrat și cei de la Bălți. Repet: în nesimțirea lui de trădător înnăscut și bădăran, Igor Dodon a insultat sute de mii de cetățeni moldoveni din diasporă, a pângărit mai multe lucruri sfinte, începând de la cei peste 600 de mii de pensionari lăsați de izbeliște, fără mâncare și medicamente, și terminând cu profanarea credinței și transformarea bisericilor în staff-uri electorale.

Uitați-vă atent în biografia murdară și trădătoare a fariseului și o să vă convingeți că el este urgia și Iuda cuibărită în președinție, că el este gata să dea foc R. Moldova numai să obțină un al doilea mandat.

Să-l oprim la timp, pe 15 noiembrie! Uniți, vom învinge! Fiți siguri – după înfrângere, „kuliokul” va fi dat pe mâna unei justiții oneste, cu toți hoții și fățarnicii, care își bat joc de noi, de propriul popor și neam.

Să luăm aminte: înlăturarea lui Dodon este foarte importantă pentru a opri federalizarea acestui teritoriu românesc, fiindcă el este instrumentul Kremlinului pus să continue fragmentarea Basarabiei începută la 28 iunie 1940 și „legiferată” la 2 august 1940. Puțini din alegătorii dodoniști înțeleg că actualmente R. Moldova este împânzită și practic ocupată de serviciile secrete rusești, cuibărite în Președinție, Parlament, Guvern, în instituțiile de forță, securitate și justiție. Există o rețea mai veche și alta mai reînnoită, care dictează prin marioneta Dodon orientarea geopolitică și mersul instituțiilor de stat din R.Moldova.

Ceea ce știu din informațiile adunate din diferite surse mă obligă să scriu că eliminarea lui Dodon de la putere a devenit un imperativ și orice șovăială sau absență de la vot pune în mare pericol cauza noastră națională. Să se scuture de iluzii și supărări vremelnice oricine care consideră că ne va fi mai bine în viitorii 4 ani cu Dodon decât fără acest trădător de neam și țară.

Avem nevoie de o mobilizare generală la alegeri ca să-l scoatem pe nepoftitul Iuda din casele noastre, de pe pământul nostru. Dincolo de nemulțumirile justificate și de pierderile suferite, se cere să fim solidari și mai uniți ca niciodată. Da, la 15 noiembrie voi participa la vot cu speranța că împreună cu toți frații mei de acasă și din diasporă, mobilizați exemplar unul ca unul, vom arunca o mână de țărână peste cadavrul politic în totală descompunere igor dodon.

Adio, lichea trădătoare de neam și țară!

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 13.11.2020 19:02

Licheaua tradatoare trebuie si sanctionata echitabil pentru ca memoria si constiinta colectiva pe viitor sa excluda accederea in politic a unor asemenea indivizi.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md