07:51:32 06.12.2021
Stiri

Alecu Reniță // Marioneta Dodon trece la Planul B

Actualitate 05.12.2020 12:46 Vizualizări8471 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Marioneta Dodon trece la Planul B


Cât timp Igor Dodon, cel mai corupt șef de stat din Europa, se va afla la libertate, în R. Moldova nu va fi liniște, pace și înțelegere în societate.

În dispreț total față de voința populară exprimată prin votul de la 15 noiembrie 2020, Igor Dodon, capul mafiei și schemelor banditești de jefuire a bunurilor publice, nu vrea să recunoască înfrângerea și a trecut la punerea în practică a Planului B.

S-ar putea ca nici marioneta Dodon să nu cunoască până la capăt conținutul Planului B, elaborat de „subdiviziunea moldovenească” de la Kremlin. Orbit de ură față de moldovenii, care la alegeri l-au aruncat la coșul de gunoi al istoriei, el îndrăznește să se agațe de putere cu orice preț și să le fure oamenilor ultima avere – speranța în ziua de mâine.

Fiara rănită se zvârcolește și vrea răzbunare. De fapt, elementele Planului B prevăd răzbunarea pe alegători, dezlănțuirea propagandei furibunde împotriva președintelui ales de popor, aruncarea în sânul societății moldovenești a sperietoarelor ideologice fabricate în laboratoarele serviciilor secrete rusești, ațâțarea vrajbei interetnice, stimularea separatismului teritorial și transformarea R. Moldova într-un câmp de luptă, până la confruntări sângeroase, ca, în final, să rămână și mai anexată și dominată de Moscova.

Imediat, după anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale, semnalam în articolul pe care l-am publicat în săptămânalul „Literatura și Arta”din 19 noiembrie, că „Victoria alegătorilor din 15 noiembrie nu poate fi lăsată în mâinile mafiotului, coruptului și trădătorului Igor Dodon. El trage de timp ca să-și poată reorganiza rețele banditești din economie, justiție și din Transnistria. Orice zi pierdută e în favoarea mafiei, care distruge probele și își schimbă măștile”.

Mai propuneam deputaților onești, ținând cont că în instanțele de drept există o sumedenie de probe incontestabile, legate direct de implicarea șefului statului în schemele de corupție, iar la SIS cele de înaltă trădare, „să constituie cât mai urgent o comisie de investigare a crimelor comise de Igor Dodon, a punerii pe rol a celebrului „kuliok”, mușamalizat și acoperit într-un hal fără de hal de către procuratură, de scoatere la suprafață a schemelor de corupție organizate de nucleul mafiotic Plahotniuc-Dodon-Șor-Platon”.

Întârzierile ne costă scump. Joi, în Parlament, a început punerea în aplicare a Planului B - clanurile banditești ale lui Dodon, Plahotniuc și Șor s-au reunit și au format o majoritate parlamentară.

Transferarea SIS-ului în subordinea Zinaidei Greceanîi înseamnă distrugerea arhivelor și dosarelor, ștergerea probelor crimelor oribile comise de rețelele mafiote Dodon-Plahotnic-Șor-Platon, menținerea sistemului corupt prin transferul legal al instituțiilor fundamentale spre capul relelor – Igor Dodon.

De fapt, joi, sub îndrumarea directă a marionetei dodon, în Parlament a fost organizată o lovitură de stat, prin care a început confiscarea victoriei alegătorilor din 15 noiembrie. Bandiții s-au reunit pentru a se salva pe ei și sistemul lor corupt. De astă dată, Igor Dodon se implică în cea mai hidoasă crimă împotriva propriului popor – el vrea sângele oamenilor pașnici. Fiară rănită turbează. Se cere izolarea ei cât mai rapidă. Și decuplarea imediată și definitivă a individului iresponsabil de la toate butoanele instituțiilor statului.

Poporul a rămas față în față cu bandiții milionari, cu mafia, cu profitorii, cu trădătorii, cu păduchii și paraziții, care i-au supt sângele ani de zile. În loc să-l roage pe Ianucovici să-i trimită elicopterul, Dodon uneltește și vrea să confiște victoria poporului. Oprește-te marionetă descreierată! Sfârșitul tău este inevitabil. Cu tot cu Planul B.

Învață ultima lecție - peste voința poporului nu se trece!
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 05.12.2020 15:45

Timpul marionetei Kulioc, ortacilor din psrm si acolitilor pro sordon expira, poporul le va pune sirma in bot.

Vasile 05.12.2020 17:31

Sa traiti Aleco! De buna idee culepadatura fiara, de la el pute numai a hoit .

Jul 05.12.2020 22:12

Dodon, în curând, va lua drumul spre răsărit la o adresă necunoscută, precum înaintașuș lui în ale trădării, Ianucovici. Și prin acest gest va servi intereselor Moscovei pentru că, să fim convinși,cu resursele agonisite prin fraude multiple va trăi ca un adevărat ”oligarh rus”, de data aceasta.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md