01:41:09 16.05.2021
 
Stiri

Alecu Reniță // „Polit-tehnologii” lui Dodon ne impun o agendă falsă

Actualitate 29.09.2020 09:07 Vizualizări1394 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // „Polit-tehnologii” lui Dodon ne impun o agendă falsă


Misiunea „polit-tehnologilor” ruși este să-l salveze pe trădătorul Dodon și să-i asigure încă un mandat la Președinție.

Ei au format o agendă publică falsă și o pun în circuit prin „ziariștii” lor parașutați în holdingurile mass-media de la putere și din opoziție.

Cam de o săptămână, dezbaterile publice sunt deviate de la guvernarea catastrofală a haitei dodosocialiste, aducându-se în prin plan subiecte răsuflate, scoase de la naftalină.

Nu avocatul Popa și nici venalul Filat, care se dau în spectacol de mai multe zile pe la televiziunile „independente”, s-ar afla în competiția pentru funcția de președinte al R. Moldova. Înscenarea ieftină, televizată, dintre Popa și Filat a fost provocată pentru a smulge încă o săptămână de liniște în favoarea lui Dodon.

Planul „polit-tehnologilor” ruși este să transforme campania electorală într-o scamatorie cu mulți șperțari, dar din care să lipsească actorul principal, capul mafiei, schemelor și corupției – Igor Dodon.

Ați auzit că sluga Kremlinului nu va participa la dezbaterile televizate, lipsind alegătorii derutați de posibilitatea de a vedea pe viu nulitatea și parazitul, care a cheltuit sute de milioane de lei, fără să-i pese de muritorii de foame.

Chiar dacă „Propaganda” își va muta cuibul, mă refer la cafenea, agenda falsă a „polit-tehnologilor” ruși e în derulare. Pentru săptămâna curentă, „ziariștii” din opoziție readuc în spațiul public stafia lui Plahotniuc în turban turcesc. Evident, dezbaterile televizate nu vor viza guvernarea criminală și „kuliokul” lui Dodon cu procuraturile lui „profesioniste”, ci dacă va reveni sau nu Plahotniuc la Chișinău.

Probabil, cealaltă săptămână electorală va fi dedicată lui Șor. Să nu fim prea curioși: o să aflăm de la „Politica” sau de la „ziariștii” din umbră, care cunosc secretele puterii. Și tot așa – din nuntă care nu e nuntă – Igor Dodon va coborî neprihănit de pe muntele Atos și va ajunge pe spatele lui Popa, Filat, Plahotniuc, Șor și al scandalurilor de doi bani, la 1 noiembrie.

Lucrează „polit-tehnologii” lui Kozak, nu-i așa?

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


SeVeN 29.09.2020 10:32

Dl Reniţă are perfectă dreptate. Păcat doar că staff-le concurenţilor lui dodon dau dovadă de naivitate, de miopie politică şi nu întreprind, practic, nimic - prin agende reale, care ar avea priză la alegători, pentru a contracara eficient această dodoniadă electorală ce pute a kremlin. E drept, fum vedem destul, dar unde e focul adevărat în mesajele şi acţiunile electorale ale candidaţilor de dreapta şi centru--dreapta?

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md