06:44:13 06.03.2021
 
Stiri

Alecu Reniță // Pedofilul fără mască

Actualitate 11.09.2020 18:20 Vizualizări4362 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Pedofilul fără mască


Am privit cu groază imaginile în care Igor Dodon, fără masca de protecţie, intră în şcoala din satul Sofia, raionul Drochia, dă mâna cu elevii, îşi întinde braţul peste o copilă şi face fotografii în clasă. Totul pare halucinant şi neverosimil, dacă raportăm pandemia la dimensiunile catastrofale din R. Moldova, care a luat viaţa la peste o mie de oameni şi alţi circa 40 de mii sunt grav infectaţi de coronavirus.

La nesimţirea lui, a spune că şeful statului e iresponsabil înseamnă a nu spune nimic. De ce părinţii şi învăţătorii tac, de ce nu a ieşit lumea din Sofia să-l pună pe fugă pe acest individ care, pur şi simplu, s-a smintit?

Văzându-l în imagine pe descreieratul din faţa clasei, mi-am amintit de un episod de la sfârşitul secolului trecut, când în Chişinău câţiva pedofili băgase spaima în părinţi, după ce strangulase doi elevi.

Noi, părinţii din diferite licee, ne-am solidarizat şi am cerut în mod categoric de la autorităţi să intervină şi să izoleze pedofilii din Chişinău. Sunt convins că, dacă nu ieşeau părinţii în apărarea copiilor, în Chişinău s-ar fi dezvoltat o reţea mafiotică de pedofili, care ar fi terorizat gimnaziile, şcolile şi liceele.

În ce hal a ajuns societatea moldovenească, dacă părinţii şi învăţătorii permit unui dement să intre în şcoli şi licee fără masca de protecţie, să pună în pericol de infectare colectivele didactice, elevii şi familiile lor? Interesant, care ar fi reacţia părinţilor, dacă ar afla că în gimnaziul sau şcoala lor a intrat un pedofil? L-ar aplauda sau l-ar pune pe fugă?

Dragi părinţi, nu vă pierdeţi cu firea, când vine unul fără masca de protecţie şi se prezintă ca şef de stat şi vrea să intre în şcoală. Trântiţi-i uşa în nas şi trataţi-l ca pe un pedofil, care pune în pericol sănătatea, integritatea şi demnitatea copiilor Dumneavoastră!

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Petru 11.09.2020 19:36

Porcul ar trebui sa-si dea demisia.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md