08:16:44 06.12.2021
Stiri

Alecu Reniță // Cine și de ce îl ține pe Dodon la libertate

Actualitate 23.04.2021 17:29 Vizualizări8186 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Cine și de ce îl ține pe Dodon la libertate


După anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020, semnalam în săptămânalul „Literatura și Arta” că „Igor Dodon va lansa Planul B și va trage de timp ca să-și poată reorganiza rețele banditești din Legislativ, economie, justiție și din Transnistria. Orice zi pierdută e în favoarea mafiei. Se cere decuplarea imediată și definitivă a lui Igor Dodon de la toate butoanele instituțiilor statului”.

Avem o sumedenie de probe că în perioada mandatului de președinte și de „șef pe pandemie”, comportamentul lui Igor Dodon a fost unul batjocoritor, odios și profund criminal. Se cerea ca, în ziua de 25 decembrie 2020, când trădătorul și-a pierdut imunitatea, să fie arestat și dat pe mâna justiției atât pentru „kuliok” și mulțimea de acte de corupție, cât, mai ales, pentru dezorganizarea sistemului medical și moartea a mii de pacienți cu zile. Invocarea unor aberații și înșelătorii publice că episodul „kuliok”, chipurile, filmat fără aprobare, nu poate servi ca probă juridică, e o insultă la adresa întregii societăți și demonstrează, o dată în plus, că justiția din R. Moldova e parte organică din rețeaua criminală, care a capturat instituțiile statului.

În 22 februarie 2021, lansam în spațiul public avertismentul neauzit de Procuratură, SIS și Consiliul Suprem de Securitate:

„Au trecut două luni de când cel mai corupt șef de stat din Europa și-a pierdut imunitatea, dar Procuratura, Justiția și noul Consiliu Suprem de Securitate nu au avut voință să aplice legea, lăsându-l pe Igor Dodon la libertate și dându-i posibilitate să organizeze la 16 decembrie, în Parlament, o adevărată lovitură de stat, de la care s-a dat startul acțiunilor subversive de paralizare a tuturor instituțiilor și domeniilor. Partenerii lui locali în sabotarea funcționării structurilor statale sunt Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului, grupul diversionist camuflat sub numele de partidul socialiștilor și „inocenții” lui Șor ”.

Perdantul Igor Dodon, împreună cu sistemul lui banditesc întreținut de Șor, a declanșat un război de gherilă împotriva propriului popor, urmărind revanșa, răzbunarea și puterea deplină. El atacă în mod perfid peste tot, inclusiv astăzi, 23 aprilie.

Această marionetă a Kremlinului, o sculă docilă în mâinile mafioților, corupților și ale bandiților tip Șor are misiunea să fure milionul de voturi ale cetățenilor moldoveni din 15 noiembrie 2020, să paralizeze funcționarea instituțiilor de stat și să adune la alegerile parlamentare anticipate de la moldovenii sovietici și ortacii socialiștilor de la Comrat și Tiraspol – 20 de mandate ca să participe la viitoarea Alianță de guvernare 2021-2025. Visul „kuliokarului” e să constituie guvernarea de mâine după modelul Kozak-Șor (geopolitică, corupție și banditism).

Repet ceea ce am declarat pe 17 noiembrie 2020: „Atâta timp cât Igor Dodon se va afla la libertate, în R. Moldova nu va fi liniște, pace și înțelegere în societate”.

Întreb și vă întreb după abuzurile de astăzi din Parlament – cine îl protejează pe coruptul, mafiotul și trădătorul Igor Dodon, plecat de urgență la „subdiviziunea moldovenească” de la Moscova, după noi instrucțiuni? Și de ce îl protejează?

E o întrebare, deopotrivă, pentru Procuratură, Consiliul Suprem de Securitate și SIS.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 23.04.2021 19:24

Kulioc si ortacii, slugoii ingrasati de ocupanti, sunt cei mai periculosi dusmani.

Ciobanu 25.04.2021 10:24

D-le Reniță, dodon uzurpatorul și gașca sunt atât de înrădăcinați că, fără violențe nu v-om scăpa de ei.

Ciobanu 25.04.2021 10:37

Repet pentru cei surzi de la „ziarul național” : dodon uzurpatorul și gașca sunt atât de înrădăcinați că, fără violențe nu v-om scăpa de ei.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md