08:03:23 06.12.2021
Stiri

Cerem convocarea în plen a Parlamentului!

Actualitate 08.10.2020 09:01 Vizualizări1739 Autor: Ziarul National
Cerem convocarea în plen a Parlamentului!


După răpirea lui Ștefan Gațcan în stil „fur-kuliok”, grupul criminal diversionist intitulat socialist-democrat a blocat intermitent funcționarea legală a Parlamentului până a paralizat definitiv funcționarea Legislativului. Suntem în 8 octombrie, dar ședințele în plen sunt amânate de un birou impostor în frunte cu lidera socialiștilor Zinaida Greceanîi și polcovnicul Dimitri Diacov, de la democrați. Evident, ei nu o fac din capul lor, ci participă la implementarea unei agende străine în campania electorală pentru alegerea președintelui R. Moldova.

Ar fi exagerat să credem că haosul programat și paralizarea instituțiilor de stat din R. Moldova e un moft al candidatului Igor Dodon. În realitate, el este un pion jalnic, pe care serviciile de inteligență ale Federației Ruse îl mișcă pe o tablă regională de șah geopolitic, oferindu-i un rol periferic de momâie în haine de „prezident”. Transformarea Guvernului Kiku în staff electoral, convertirea Comisiei Electorale Centrale într-o unealtă docilă a partidului socialiștilor, paralizarea funcționării Parlamentului, aranjamentele de taină dintre bandiții de la Chișinău și Tiraspol împreună cu „fugarii” lor de peste hotare, reacția anemică și tăcerea revoltătoare a deputaților acumiști în anihilarea Legislativului - toate sunt părți din scenariul străin menit să-i asigure încă un mandat caricaturii cuibărite în vila de la Condrița.

Parlamentul a fost confiscat de un birou impostor pentru a nu împiedica implementarea scenariului elaborat pentru alegerile prezidențiale din R. Moldova de echipa de profesioniști a generalului Serviciului de Informații Externe Vladimir Cernov, chiar dacă el se ascunde în spatele funcției de director general al departamentului pentru relații interregionale și culturale cu țări străine în administrația Putin. Nici experimentatul expert-securist Igor Venedictovici Maslov, supervizorul moscovit pentru Tiraspol și Chișinău, nu poate fi scos din ecuația sofisticată de a asigura prin cumpărare și fraudă cam o sută de mii de voturi dincele 42 de secții destinate Transnistriei și 17 deschise în Federația Rusă. Nici acapararea definitivă de către socialiști a așa-zisei televiziuni publice „Moldova 1” nu poate fi trecută cu vederea, dacă ținem cont că peste jumătate din populația rurală nu are acces la alte surse de informare. Nici întreaga rețea de agenți de influență ai Moscovei din holdingurile mass-media din R. Moldova, care s-au transformat într-un cor dodonist, nu este de neglijat într-o parodie de competiție.

Să fie limpede: atacurile îndelungate au fost direcționate împotriva Parlamentului, ca singura instituție importantă care ar mai fi putut menține cât de cât în limitele legii, abuzurile interminabile și crimele bandei electorale a lui Dodon. Reluarea ședințelor în plen a Parlamentului și corectarea de către deputați a interpretărilor abuzive pe care le face Comisia Electorală Centrală și Consiliul Audiovizualului sunt un imperativ. Noi, alegătorii, am votat programele deputaților moldoveni și nu scenariile generalului rus Vladimir Cernov și ale echipei sale de securiști de a-l păstra pe măscăriciul lui Putin în funcția de președinte al R. Moldova.

Cerem convocarea imediată și necondiționată a ședințelor în plen a Parlamentului în care să fie dezbătute abuzurile comise de stafful electoral Kiku, CEC, Consiliul Audiovizualului, „Moldova 1” și punerea în pericol a alegerilor libere și corecte din 1 noiembrie 2020.

Text semnat de Alecu Reniță, deputat în Primul Parlament, votant al Declarației de Independență

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md