02:15:48 05.03.2021
 
Stiri

Un grup de membri ai PLR anunță aderarea la PLDM. Ana Guțu: „E vorba doar de o persoană”

Politică 14.02.2014 10:52 Vizualizări2925 Autor: Galina Munteanu
Un grup de membri ai PLR anunță aderarea la PLDM. Ana Guțu: „E vorba doar de o persoană”


La jumătate de an de la constituirea Partidului Liberal Reformator (PLR), organizația de tineret a Unversității Agrare de Stat din Moldova, membră a PLR, a luat decizia de a părăsi acest partid și de a adera la Partidul Liberal Democrat din R. Moldova (PLDM).

Unul dintre motivele invocate de foștii membri PLR este faptul că „nu se face reforma partidului, aceștia în continuare bazându-se pe cumătrism și rudenie”.

„Un alt motiv este declarația copreședintei Ana Guțu privitor la închiderea Universității Agrare și, desigur, declarația jignitoare a acesteia către concetățenii noștri care lucrează în Federația Rusă, precum și numirea în funcția de președinte al Organizației de Tineret a nepotului Maxim Guțu”, se precizează în declarația acestora.

La rândul său, copreședintele formațiunii, deputatul Ana Guțu, susține că cele declarate sunt „minciuni sfruntate” și că, de fapt, este vorba doar de o persoană. „Toți membrii organizației sunt pe loc, nimeni nu a plecat nicăieri. Este vorba doar de o singură persoană – Victor Mocanu, care cel mai probabil a vrut să fie lider, nu i-a reușit și acum vine cu astfel de acuzații”, a spus pentru Ziarul NAȚIONAL deputata Ana Guțu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Georgio 14.02.2014 14:35

Inca odata se da dovada ca cei mai Buni sunt cei de la PLDM si anume la eii echipa este una la care ar vrea sa dereze mai multi deputati . Mult respect pentru eii si Bravo ca sunt apreciati si doriti ca colegi si membri .

Andrei 14.02.2014 14:36

Este o decizie foarte buna. PLDM, intr-adevar, este un partid puternic, un partid, in care sunt promovati profesionistii.

Vladimir 14.02.2014 14:38

Trebuie sa recunoastem ca PLDM este un partid puternic, un partid format din oameni competenti, in frunte cu care, Republica Moldova are un viitor european. Parerea mea este ca persoana respectiva a facut o alegere foarte buna, intrucit a ales un partid, in care, in caz ca e profesionist, va fi promovat.

ionel 16.02.2014 01:27

tradatorii tradeaza...TRAIASCA PL

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md