23:06:37 06.12.2022
Stiri

REACŢIE FĂRĂ PRECEDENT la adresa PLR. „SRL HaBoPo se DEZINTEGREAZĂ şi pute”

Politică 15.11.2014 16:50 Vizualizări3234 Autor: Ziarul National
REACŢIE FĂRĂ PRECEDENT la adresa PLR. „SRL HaBoPo se DEZINTEGREAZĂ şi pute”


Membrii Consiliului Naţional al Partidului Liberal Reformator (PLR) au luat astăzi decizia să excludă din partid mai mulţi membri marcanţi, inclusiv pe copreşedintele Ana Guţu. Ultima a venit cu o reacţie ironică la adresa conducerii partidului, pe care o numeşte SRL „HaBoPo” (Hadârcă Ion, Bodrug Oleg şi Potâng Tatiana - n.r.).

„Am aflat că pretinsul Consiliu Național al PLR, alias SRL „HaBoPo”, m-a dat afară din partid! Un déjà vu dezgustător, pe care doar politicul din R. Moldova ți-l poate oferi gratis! Ilegalitatea acțiunii este evidentă, pretinșii politicieni au încălcat art.25 din Statutul PLR, pe care l-au votat cu fast la congres. Oooh, plr-iști-srl-iști, de ce nu ați făcut-o pe 13 noiembrie, să fie perfectd éjà-vu-ul! Mai țineți minte 13 aprilie 2013? Păcat, situația ar fi fost perfectă din punct de vedere numerologic”, a scris deputatul pe blogul său.

Fostul copreşedinte al PLR s-a convins „cât de puțin durează democrația și integritatea unui partid în R. Moldova, născut din dorința avidă de a controla fluxuri financiare!”. „Bravissimo, figuranți plr-iști de trei parale! Ați sucombat în fața banului, care v-a întunecat mințile de politicieni srl-iști, ați dat dovadă de lipsă totală de bun-simț și discernământ. La 12 aprilie v-ați ascuns în spatele unei femei, care a salvat R. Moldova de alegeri anticipate, iar în mințile voastre strâmte deja se făceau calcule matematice – cât, de la cine, cum și unde! V-ați pricopsit cu apartamente în capitală, v-ați alimentat generos businessul, ați vândut pe sub masă funcții”, acuză Guţu.

Guţu e revoltată de faptul că mai mulţi colegi de ai ei au fost excluşi din PLR. „Ați exclus ilegal din partidul, la care am muncit alături de voi, pe Anatol Arhire, pe Dorin Dușciac, pe Maxim Guțu și subsemnata. Dar cum vă imaginați să deveniți deputați, dacă voi încălcați chiar statutul propriului partid, pe care l-ați creat și care acum se dezintegrează urât, public, în ochii societății, în plină campanie electorală? Inventați conjurații, campanii de denigrare etc.”, continuă ea.

Pe final, Ana Guţu anticipează că deja a pornit procesul de dezintegrare a PLR. „Nu vă salvează nici blonda cu câteva picături de „Chanel No5” pe ea. Vă spun eu, o brunetă cu mintea mai trează decât la unii „bărbați ai neamului”, îmbătați la propriu și la figurat prin gospodăriile silvice, devastate de tăieri ilicite și furturi obraznice. Dezintegrarea PLR, alias, SRL „HaBoPo” este fatală și finală. Și ca orice dezintegrare politică…pute”, a conchis Ana Guţu.

Menţionăm că astăzi, Consiliul Politic al PLR a decis excluderea din partid a semnatarilor apelului prin care se cerea neparticiparea partidului în campania electorală actuală „pentru a nu dispersa voturile proeuropene" - Ana Guţu, Anatol Arhire, Dorin Duşceac şi Maxim Guţu. Libera-reformatorii consideră că aceştia au încercat „destructurarea partidului".

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md