23:13:01 06.12.2022
Stiri

Marinuță și-a pus CENUȘĂ ÎN CAP la ședința biroului politic al PLR. Partidul anunță că „își întrerupe relația” cu acesta

Politică 08.07.2014 11:52 Vizualizări2948 Autor: Raisa Lozinschi
Marinuță și-a pus CENUȘĂ ÎN CAP la ședința biroului politic al PLR. Partidul anunță că „își întrerupe relația” cu acesta Facebook


După ce fostul ministrul al Apărării, liberal-reformatorul Vitalie Marinuță, a scris, ieri, pe o rețea de socializare, că cei din conducerea Partidului Liberal Reformator vând funcțiile de miniștri, acesta a fost invitat la o ședință de partid.

Membrii biroului politic al PLR l-au pus pe Marinuță să probeze afirmațiile potrivit cărora „și eu, și domnul Gheorghe Șalaru, la ordinul cuiva din alt partid, în detrimentul viitorului PLR, am fost vânduți pe bani grei și noi, și ministerele pe care le-am condus. Cineva face bani foarte grei. Iar membrii simpli ai PLR sunt doar miorițe. Păcat. Am început ceva măreț, dar avem șansele să terminăm ca ceva mizerabil”.

„Vitalie Marinuță a recunoscut că nu deține niciun fel de probe, iar afirmațiile sale sunt subiective, decise în urma propriilor analize, confirmând gratuitatea celor spuse. Menționăm că, ulterior demisiei de „onoare” din funcția de ministru al Apărării, demisie surprinzătoare și necoordonată cu conducerea partidului, Marinuță s-a „autosuspendat” din activitatea politică și a solicitat o pauză care a coincis cu perioada importantă de constituire a organizațiilor teritoriale”, se arată într-un comunicat de presă al PLR.

Aceeași sursă mai notează că, în cadrul ședinței biroului politic, „fostul ministru și-a exprimat regretul pentru situația creată și cele întâmplate”.

Întâmplător sau nu, Marinuță și-a șters de pe Facebook mesajul care a provocat această situație.

„Partidul Liberal Reformator consideră gestul lui Vitalie Marinuță drept încălcare disciplinară gravă prin care se aduc prejudicii imaginii partidului, califică declarațiile sale drept nedemne și calomnioase și constată întreruperea de facto a relației lui Vitalie Marinuță cu partidul care l-a susținut și promovat”, încheie același comunicat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md