00:27:32 26.06.2024
Stiri

Un deputat de la PAS este sigur că Marina Tauber nu mai are nicio scăpare de data aceasta: „O cerere de ridicare a imunității BETON-ARMAT - cu stenograme, cu înregistrări video, martori și probe cât duce carul”

Actualitate 21.07.2022 15:35 Vizualizări4180 Autor: Ziarul National
Un deputat de la PAS este sigur că Marina Tauber nu mai are nicio scăpare de data aceasta: „O cerere de ridicare a imunității BETON-ARMAT - cu stenograme, cu înregistrări video, martori și probe cât duce carul”


Președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie din Parlament, Dan Perciun, este sigur că Marina Tauber, căreia i-a mai fost anterior ridicată imunitatea parlamentară, nu mai are nicio scăpare de data aceasta.

„În sfârșit o cerere de ridicare a imunității beton. Beton armat - cu stenograme, cu înregistrări video, martori și probe cât duce carul. Milioane de euro în finanțări ilegale au fost documentate de procurori, bani destinați cumpărării voturilor și edificării unei mașinării propagandistice menită să apere interesele criminale ale grupării criminal organizate.

Citește și: Marina Tauber este sigură că va fi REȚINUTĂ astăzi: „Știu această informație de săptămâna trecută, zeci de mii de oameni vor ieși în stradă să ne susțină”

Sper ca procesul să deruleze cu maximă transparență și celeritate, pentru ca să nu existe nici cel mai mic dubiu privind vinovăția inculpaților”, a menționat Perciun.

Citește și: VIDEO // CNA prezintă DETALII despre DOSARUL de „finanțare ilegală” a Partidului „ȘOR” cu bani din Dubai și Monaco de către un „grup criminal organizat”. Procurorii au DESCRIS modul în care ar fi ajuns „banii de proveniență dubioasă” în R. Moldova

Amintim că Parlamentul a aprobat astăzi cererile de ridicare a imunității parlamentare a deputatei Marina Tauber, care este vizată în alte două cauze penale pornite pentru finanțarea ilegală a Partidului „Șor” și falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii politice pentru primul semestru al anului 2022.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md