03:22:17 21.07.2024
Stiri

Marina Tauber este sigură că va fi REȚINUTĂ astăzi: „Știu această informație de săptămâna trecută, zeci de mii de oameni vor ieși în stradă să ne susțină”

Actualitate 21.07.2022 15:20 Vizualizări1864 Autor: Ziarul National
Marina Tauber este sigură că va fi REȚINUTĂ astăzi: „Știu această informație de săptămâna trecută, zeci de mii de oameni vor ieși în stradă să ne susțină”


Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, este sigură că astăzi va fi reținută de organele de drept, după ce Parlamentul, la solicitarea procurorului general, Dumitru Robu, va încuviința ridicarea imunității parlamentare.

Citește și: Procurorul general interimar, Dumitru Robu, în Parlament: Încă două cereri de ridicare a imunității pe numele unui deputat. Ce i se incriminează Marinei Tauber de această dată

„Totul ce faceți voi acum o să se întoarcă exact ca bumerangul.

Citește și: VIDEO // CNA prezintă DETALII despre DOSARUL de „finanțare ilegală” a Partidului „ȘOR” cu bani din Dubai și Monaco de către un „grup criminal organizat”. Procurorii au DESCRIS modul în care ar fi ajuns „banii de proveniență dubioasă” în R. Moldova

Sunt sigură că zeci de mii de cetățeni vor ieși în stradă, dacă voi fi reținută. Sunt sigură și știu această informație, că astăzi, după ședința Comisiei juridice și după ce Parlamentul va vota pentru ridicarea imunității, o să fiu reținută. Eu cunosc asta de săptămâna trecută și stau aici. Am revenit din Israel. Eu știu că nu sunt vinovată. Știu că susținătorii noștri, zeci de mii de oameni, o să iasă să ne susțină”, a declarat Tauber, în cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament.

Citește și: OFICIAL // Ce sume au încasat interpreții ruși Filip Kirkorov și Morghenstern de la Șor pentru concertul care NU a mai avut loc în centrul Chișinăului: „Onorariile nu au fost restituite”

Procurorul general, Dumitru Robu, a declarat astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului, că Marina Tauber este vizată în alte două cauze penale pornite pentru finanțarea ilegală a Partidului „Șor” și falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii politice pentru primul semestru al anului 2022.

Citește și: Ilan Șor, despre acțiunile CNA-SIS-PA: „S-a confirmat ceea ce am spus, la Partidul „ȘOR” au loc percheziții și urmează ARESTĂRI. Nu vom ceda, lupta abia începe”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md