12:46:13 22.04.2024
Stiri

Un deputat de la „ACUM” comentează scrisoarea adresată de PD partenerilor EXTERNI: „Ați crezut că veți ajunge așa timpuri? Vă e greu fără Plahotniuc, nu-i așa? Noi v-am ELIBERAT”

Politică 05.08.2019 12:36 Vizualizări3351 Autor: Ziarul National
Un deputat de la „ACUM” comentează scrisoarea adresată de PD partenerilor EXTERNI: „Ați crezut că veți ajunge așa timpuri? Vă e greu fără Plahotniuc, nu-i așa? Noi v-am ELIBERAT” facebook


Deputatul Blocului „ACUM”, Dumitru Alaiba, crede că scrisoarea conducerii PD adresată partenerilor externi, prin intermediul căreia denunță „abuzurile și presiunile” actualei guvernări, nu va avea niciun impact.

„PD cere partenerilor externi și organizațiilor internaționale să intervină pentru a stopa abuzurile și presiunile actualei guvernări. Vă e greu fără Plahotniuc, nu-i așa? Dragi membri de rând ai PD, voi nu sunteți ținta niciunui abuz sau persecutări. Liderii voștri, însă, sunt și vor fi ținta investigațiilor, sancțiunilor, inclusiv a exproprierilor. Voi, oamenii de rând, care ați fost mânați cu turma în acest partid al hoților nu aveți de ce vă teme. Voi ați fost cei care trebuiau eliberați, nu noi. Noi am fost dintotdeauna liberi, chiar și în cele mai întunecate timpuri. Noi v-am eliberat”, scrie Alaiba pe Facebook.

Potrivit lui Alaiba, liderii PD urmează să răspundă pentru fărădelegile care le-au făcut.

„Liderii voștri, însă, au să o primească și trebuie să o primească. Ei v-au călcat și ne-au călcat în picioare. Totuși, cam repede s-au schimbat rolurile, nu-i așa? Cine o să-i audă? NIMENI. Pentru că, în afară de hoți, mai sunt niște mincinoși. Desigur, e o bulă de săpun. Este o tentativă ieftină de victimizare, o reacție amatoricească la apelul pe care l-am înregistrat în Parlament.

Țin să reamintesc că numele ăstor doi eroi (Plahotniuc și Șor) DEJA figurează în documente oficiale, inclusiv în Rezoluția Parlamentului European din 14 noiembrie 2018. Și o să vă deschid și un mic secret. Noi în CPR am fost cei care depus un efort semnificativ de advocacy pentru a-i avea anume numele lor acolo, nu sintagme ambigui ca „Liderul PDM” - asta era redacția inițială”, a mai adăugat sursa citată.

PD acuză actuala majoritate parlamentară de „derapaje antidemocratice” și abuzuri la adresa opoziției. Într-o scrisoare adresată Consiliului European, Comisiei Europene, Parlamentului European, Departamentului de Stat și Consiliului Europei, democrații enumeră mai multe încălcări admise de actual guvernare, inclusiv presiuni asupra deputaților, partajarea instituțiilor de drept etc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md