20:40:29 17.04.2024
Stiri

Un lider al PAS îi RĂSPUNDE primarului Ceban, după ce ultimul a denunțat un pretins FILAJ la ordinul actualei guvernări: „Știe să dea vina pe alții când lucrurile merg aiurea…”

Actualitate 20.09.2021 13:37 Vizualizări2735 Autor: Ziarul National


 Un lider al PAS îi RĂSPUNDE primarului Ceban, după ce ultimul a denunțat un pretins FILAJ la ordinul actualei guvernări: „Știe să dea vina pe alții când lucrurile merg aiurea…” stiri.md

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, nu face altceva decât să se victimizeze, comentează deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, declarația primarului Ion Ceban, care s-a plâns astăzi că ar fi persecutat la indicațiile actualei guvernări.

„Cam toți primarii de Chișinău au știut foarte bine să facă două lucruri: 1. Să dea vina pe alții de ce în Chișinău lucrurile merg aiurea. „Alții” pot fi atât politicieni de la guvernare, cât și simpli cetățeni. 2. Să se victimizeze și să acuze că ar fi urmăriți și persecutați.

Citește și: Ion Ceban susține că ar urma să fie ARESTAT la indicația GUVERNĂRII: „Sunt urmărit la fiecare pas, iar de acest lucru se ocupă oameni serioși din structurile speciale”

Din acest punct de vedere, Ceban nu e cel mai rău primar pe care l-a avut Chișinăul, pentru că se înscrie perfect în descrierea asta. Dar nu e nici cel mai bun. Este încă patru ani de exact ceea ce am mai văzut în trecut, până la el. Te-ai gândi că, pentru cineva care s-a pregătit atâta timp pentru funcția de primar, ar fi trebuit să fie ceva altfel. Dar nu”, a scris Alaiba într-o postare pe Facebook.

Citește și: Primarul Ion Ceban este CONTRAZIS de procurorul general: „Nu a fost autorizată nicio investigație în privința primarului”. Stoianoglo așteaptă un DENUNȚ din partea edilului, care s-a plâns că ar fi ȘANTAJAT

Ion Ceban a declarat astăzi că, la indicațiile actualei guvernări, ar fi filat la fiecare pas, iar în viitorul apropiat reprezentanții unor structuri de stat ar putea efectua percheziții în biroul său de la Primăria Chișinău și chiar la domiciliu. Mai mult, Ceban afirmă că ar putea fi chiar arestat pe câteva zile, luni sau mai mult timp, pentru ca să-i fie denigrată imaginea.

Totodată, Ceban a spus că cei de la guvernare ar urma să contracteze serviciile unei companii, în frunte cu o persoană foarte cunoscută în România. „Asta îmi transmit prietenii și colegii mei din România. Scopul e elaborarea unei strategii de denigrare a mea și colegilor mei. Știu că se merge pe la pretori, șefi de direcție, primarii din suburbii”, a precizat Ceban.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo l-a contrazis pe Ceban, menționând că în privința sa nu este deschis niciun dosar penal și că nu au fost autorizate percheziții sau arestarea sa.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md