10:11:11 26.02.2024
Stiri

Stoianoglo, DESFIINȚAT după ce și-a prezentat raportul de activitate: „Mai mult OBSTRUCȚIONAȚI anchetarea cazurilor de rezonanță. Sunteți de partea hoților. PLECAȚI”

Actualitate 01.12.2020 11:08 Vizualizări6196 Autor: Ziarul National
Stoianoglo, DESFIINȚAT după ce și-a prezentat raportul de activitate: „Mai mult OBSTRUCȚIONAȚI anchetarea cazurilor de rezonanță. Sunteți de partea hoților. PLECAȚI”


Procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo, este aspru criticat după ce a prezentat astăzi raportul de activitate în primul an de mandat. Justițiarul este acuzat că ar fi „de partea hoților” și că ar obstrucționa anchetarea dosarelor de rezonanță.

„Domnule Stoianoglo, eu niciodată nu am avut așteptări de la dvs. Nici măcar în primele zile nu am avut așteptări. Dar sunt oameni buni care au sperat. Dumneavoastră știți că sunteți o dezamăgire chiar și pentru cei care au avut speranță în dvs.? A trecut un an. Nimic. Într-un an poate nu duci la capăt toate dosarele de rezonanță, dar e suficient timp ca să arăți din ce ești construit. Dumneavoastră mai mult obstrucționați anchetarea cazurilor de rezonanță decât le ajutați. Asta vă face complice, domnule Stoianoglo”, a acuzat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba.

Citește și: VIDEO // Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, prezintă bilanțul activității sale după primul an de mandat: „Procuratura nu a fost niciodată independentă”

Parlamentarul sugerează că procurorul general ar fi de partea escrocilor și hoților.

„Sunteți deșert înăuntru, domnul Stoianoglo. Priviți cine vă laudă - niște escroci și impostori. Priviți pe cine dezamăgiți - pe cei care nu au furat nimic la viața lor. Acest exercițiu simplu vă va ajuta să înțelegeți în beneficiul cui munciți. Gurbulea-Zubco-Gurin-Harunjen-Stoianoglo. În ultimii 11 ani cel puțin (mai înainte nu țin minte), niciun procuror general nu și-a dus mandatul până la capăt. Și-au dat demisia benevol după ce șefii lor de facto au pierdut influența politică sau au fost lăsați să plece. Moldova e cea mai coruptă țară din Europa din cauza unor oameni ca dumneavoastră, domnule Stoianoglo. Oameni care au misiunea să lupte cu hoții, dar nu o fac sau o fac selectiv. Așa ești de partea corupției. Când trebuie să lupți cu hoții, dar nu o faci. Să faci nimic în așa funcție înseamnă să fii de partea răului, domnule Stoianoglo”, a punctat sursa citată.

Astfel, Alaiba îl îndeamnă pe Alexandr Stoianoglo să-și dea demisia.

„Nu o să vă numesc hoț pentru că nu am motive. Cert este că sunteți de partea hoților. Hoții se simt extrem de confortabil și în siguranță cu așa procuror general ca dumneata. Asta e motivul din care ați fost pus în această funcție de șeful Dodon. Plecați”, a conchis deputatul.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md