02:53:43 27.05.2024
Stiri

Reacție din partea PAS, după ce socialistul Dodon a speriat cetățenii cu războiul și cu o ripostă a Moscovei. „Kremlinul insistă din toate TROMPETELE sale să pornească PANICA. Abia aștept să-l văd pe Ion Ceban în această horă”

Actualitate 21.10.2022 14:28 Vizualizări2123 Autor: Ziarul National
Reacție din partea PAS, după ce socialistul Dodon a speriat cetățenii cu războiul și cu o ripostă a Moscovei. „Kremlinul insistă din toate TROMPETELE sale să pornească PANICA. Abia aștept să-l văd pe Ion Ceban în această horă”


Kremlinul și-ar fi mobilizat „toate trompetele” din R. Moldova, pentru a destabiliza situația din R. Moldova și de a semăna panică în rândul populației, a declarat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, după ce socialistul Igor Dodon a speriat cetățenii cu războiul și cu o ripostă dură a Moscovei la adresa Chișinăului.

„Kremlinul insistă din toate trompetele sale să pornească panica mobilizării printre populația noastră. Au pornit de la acel „prank”. După asta au început a-l rostogoli prin canale de telegram și presa controlată de ei. I-au implicat pe deputații proruși din Parlament, fix de la tribuna Legislativului. În special s-au remarcat Diana Caraman și Alexandr Nesterovschi, dar și alții. Cei de la Șor lansează declarații zilnice. Toți împreună împing un narativ fals, nefondat, pentru a panica societatea în această perioadă plină de incertitudine”, a precizat Alaiba.

Potrivit sursei citate, la rampă a fost scos și Dodon, cercetat penal pe mai multe capete de acuzare, inclusiv trădare de patrie.

„Efortul e atât de mare încât și-au amintit și de trompeta cea stricată Dodon, care a lansat următoarea vomă de cuvinte azi. De parcă Dodon n-ar avea probleme mai mari. Apropos, abia aștept să-l văd pe Ceban intrând în această horă. O va face ceva mai târziu, dacă subiectul va prinde ceva tracțiune și îl va accelera. Cred că curatorii sunt dezamăgiți. A doua săptămână și nu prea prinde la public. Repet: mobilizarea este în iubita lor Rusie (acolo ei nu o văd), nu în R. Moldova”, a conchis Alaiba.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md