07:54:45 24.05.2024
Stiri

VIDEO // Gațcan le-ar fi spus colegilor săi că s-a încercat CORUPEREA sa. „Spunea că i s-a propus 500 000 de mii, valută. Cred că suma aceasta s-a TRIPLAT”

Actualitate 30.06.2020 10:25 Vizualizări2352 Autor: Ziarul National
VIDEO // Gațcan le-ar fi spus colegilor săi că s-a încercat CORUPEREA sa. „Spunea că i s-a propus 500 000 de mii, valută. Cred că suma aceasta s-a TRIPLAT” Captură


Deputatul Ștefan Gațcan ar fi părăsit fracțiunea PSRM pentru suma de 1,5 – 2 milioane de euro sau dolari. Declarația a fost făcută de liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

Potrivit lui Furculiță, deputatul Gațcan i-a recunoscut anterior că s-a încercat coruperea sa „pentru suma de 500 000”. „Sunt sigur că suma aceasta a fost triplată sau înmulțită cu patru”, a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, Corneliu Furculiță.

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a menționat că deputatul „Pro Moldova”, Sergiu Sîrbu, ar fi adus astăzi dimineață cererea lui Gațcan, prin care acesta informează că părăsește fracțiunea.

„Ștefan Gațcan era în negocieri, dar a vrut să arate că e devotat PSRM și ne-a informat că i s-au propus bani pentru ca să părăsească fracțiunea. Noi vom cere procuraturii să-l investigheze pe Sergiu Sîrbu”, a precizat Batrîncea.

Și Corneliu Furculiță spune că va da depoziții procurorilor despre discuția avută cu Gațcan, prin care acesta vorbea despre cei care încercau să-l scoată din PSRM contra unei sume de bani.

Amintim că, astăzi, deputatul socialist Ștefan Gațcan, care a ajuns în Parlament după ce a fost ales, în martie curent, în circumscripția uninominală Hâncești, a anunțat că aderă la grupul „Pro Moldova”, fiind dezamăgit de felul în care coaliția PSRM – PD gestionează criza pandemică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md