07:28:37 21.05.2024
Stiri

PSRM nu mai poate să ascundă că este într-o ALIANȚĂ cu Partidul „ȘOR”: „Socialiștii au spus de trei ori „Mă leg de SATANA”, doar să rămână la TREUCĂ”

Actualitate 18.03.2021 15:59 Vizualizări2181 Autor: Ziarul National
PSRM nu mai poate să ascundă că este într-o ALIANȚĂ cu Partidul „ȘOR”: „Socialiștii au spus de trei ori „Mă leg de SATANA”, doar să rămână la TREUCĂ”


Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și Igor Dodon nu mai au cum să declare că nu sunt într-o alianță cu Partidul „ȘOR”, după se s-a întâmplat astăzi în Parlamentul R. Moldova.

În opinia vicepreședintelui Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), deputatul Sergiu Litvinenco, socialiștii și-au dat arama pe față.

Citește și: Socialiștii anunță o NOUĂ majoritate parlamentară și o cheamă pe Maia Sandu la consultări

„Pentru cine nu a înțeles: astăzi cei din PSRM și Șor s-au căsătorit de două ori. Prima dată dimineața la ora 10.00, când au declarat constituirea „majorității parlamentare”. Și a doua oară la ora 13.00, când au declarat constituirea „majorității parlamentare absolute formalizate pentru susținerea lui Vladimir Golovatiuc la funcția de prim-ministru”.

Citește și: DOC // O nouă declarație citită de socialistul Furculiță în Parlament: Majoritatea parlamentară are candidat la funcția de premier

Dacă mai pui că au mai avut una anterior, apoi nu poți să constați că o astfel de dragoste nemărginită nu a mai existat în istoria parlamentarismului moldav. Dacă în ritualul creștin formula „Mă lepăd de Satana” trebuie spusă de trei ori, cei din PSRM au strigat „Mă leg de Satana (Şor)” tot de trei ori, numai ca să rămână la treucă”, a conchis Litvinenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md