03:46:15 18.07.2024
Stiri

VIDEO, DOC // Deputații Platformei „DA” nu au mai așteptat decizia PAS și au semnat MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Chicu: „Am pierdut două luni cu discuții sterile”

Actualitate 14.07.2020 10:27 Vizualizări2183 Autor: Ziarul National
VIDEO, DOC // Deputații Platformei „DA” nu au mai așteptat decizia PAS și au semnat MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Chicu: „Am pierdut două luni cu discuții sterile” Facebook


Cei 11 parlamentari ai Platformei „DA” nu au mai așteptat decizia fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Liderul fracțiunii parlamentare a Platformei „DA”, Alexandru Slusari, a semnat moțiunea, după care a afirmat că „s-au pierdut două luni cu discuții sterile”.

Deputatul Igor Munteanu crede că moțiunea de cenzură propusă de Platforma „DA” este un test de maturitate pentru clasa politică, în special pentru opoziție.

Potrivit lui Munteanu, dacă Guvernul Chicu nu va fi schimbat, atunci acesta va organiza alegerile prezidențiale și cele parlamentare: „Îndemn toți colegii să depășească orgoliile politice și să semneze pentru schimbarea acestui guvern”.

Deputatul Iurie Reniță, la fel, a semnat moțiunea: „Pun semnătura pe un guvern proeuropean, proromânesc, anticriză și anti-Dodon”.

Parlamentarii Platformei „DA” așteaptă ca și deputații de la PAS să-și pună semnătură pe document, însă aceștia au anunțat că vor lua o decizie abia sâmbătă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md