23:12:47 23.06.2024
Stiri

Vicepremierul Spînu, PRIMELE clarificări vizavi de acuzațiile potrivit cărora ar încerca să RUPĂ partidul de guvernământ

Actualitate 18.11.2022 16:07 Vizualizări4584 Autor: Ziarul National
Vicepremierul Spînu, PRIMELE clarificări vizavi de acuzațiile potrivit cărora ar încerca să RUPĂ partidul de guvernământ


Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, infirmă că dânsul, împreună cu alți colegi, ar încerca să rupă Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

„PAS a primit încrederea cetățenilor pentru a face justiție, a pune hoții la pușcărie și a îmbunătăți viața oamenilor. Acesta este scopul și interesul nostru ca partid. Puterea echipei PAS vine din unitatea și sinceritatea membrilor. Forțe agresive din afara republicii vor să dezbine PAS, pentru că se tem de fermitatea cu care mergem înainte.

Zvonurile precum că eu sau alți colegi din partid acționăm pentru a slăbi PAS sunt aberante și fabricate cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor”, a declarat Spînu prin intermediul unei postări pe Telegram.

Citește și: Președinta Sandu, sfătuită să „joace dur” cu „revoluționarii” din PAS. „Altfel, azi ȘANTAJEAZĂ cu ruperea, iar mâine îi vezi că pleacă și fac grup independent și mai intră în negocieri și cu alte forțe politice”

Vicepreședintele PAS, despre care s-a spus că ar fi încercat să o șantajeze pe Maia Sandu, a menționat că vrea să facă parte dintr-un partid unit.

„Interesul meu este să fac parte dintr-un partid unit, pentru că doar un partid unit poate avea puterea de a schimba lucrurile spre bine. Echipa noastră - și Guvernul, și Parlamentul, și Președinția - va merge unită înainte.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre ședința de duminică de la Președinție: „PAS trece printr-o criză extrem de mare, care ar putea duce la DESTRĂMAREA majorității parlamentare. Pentru prima dată Maia Sandu a fost contestată în interiorul formațiunii”

Nimeni dintre noi nu se ține de fotolii. Scopul nostru nu este funcția, ci îndeplinirea obiectivelor noastre comune. Oricine din colegii noștri va simți dacă acțiunile sale dăunează partidului și interesului republicii și am toată încrederea ca va pune în față anume interesul național”, a punctat Andrei Spînu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md