15:15:34 23.05.2024
Stiri

FOTO // Andrei Spînu a REFUZAT să stea la aceeași masă cu „un personaj afiliat grupului criminal organizat” Șor și a PĂRĂSIT platoul radiodifuzorului public din Găgăuzia. Ministrul a fost ÎNTÂMPINAT la ieșire de mai mulți oameni

Actualitate 28.03.2024 16:13 Vizualizări983 Autor: Ziarul National
FOTO // Andrei Spînu a REFUZAT să stea la aceeași masă cu „un personaj afiliat grupului criminal organizat” Șor și a PĂRĂSIT platoul radiodifuzorului public din Găgăuzia. Ministrul a fost ÎNTÂMPINAT la ieșire de mai mulți oameni


Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a părăsit platoul radiodifuzorului public din Găgăuzia - GRT, controlat de oamenii Ilan Șor, deoarece în ultimul moment s-a pomenit la aceeași masă cu „un personaj afiliat grupului criminal organizat” al fugarului.

„Mă întorc din orașul Comrat, UTA Găgăuzia. Am fost invitatul unei emisiunii la GRT. Din păcate, emisiunea a fost întreruptă de un personaj afiliat grupului criminal organizat. Am decis să ies din studiou și să nu stau la masă cu ei. În schimb, când am ieșit din clădire, am avut o discuție bună cu oamenii care au fost aduși acolo, la intrare”, a scris Spînu într-o postare pe Facebook.

Deși ar fi fost aduși în fața televiziunii pentru ca să-l huiduiască pe Spînu, oamenii au stat de vorbă cu aceasta și chiar au făcut poze.

„Le-am explicat oamenilor care au fost acțiunile Guvernului pentru primăriile din UTA Găgăuzia. Am răspuns falsurilor distribuite în regiune și i-am asigurat că vom susține în continuare dezvoltarea întregii republici. Sunt sigur că oamenii văd și înțeleg proiectele pe care le realizăm. Vom continua să discutăm cu oamenii și să le spunem ceea ce facem pentru a îmbunătăți condițiile de viață în localitățile lor”, a punctat Spînu.

Potrivit ministrului, Guvernul implementează în UTA Găgăuzia peste 20 proiecte prin Programul Național „Satul European”, zece proiecte de dezvoltare regională și construiește drumuri (ocolirea Comrat, Vulcănești). „Guvernul construiește și vom continua să investim în fiecare localitate. Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești sunt R. Moldova”, a conchis Spînu.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md