FOTO // Andrei Spînu a REFUZAT să stea la aceeași masă cu „un personaj afiliat grupului criminal organizat” Șor și a PĂRĂSIT platoul radiodifuzorului public din Găgăuzia. Ministrul a fost ÎNTÂMPINAT la ieșire de mai mulți oameni
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a părăsit platoul radiodifuzorului public din Găgăuzia - GRT, controlat de oamenii Ilan Șor, deoarece în ultimul moment s-a pomenit la aceeași masă cu „un personaj afiliat grupului criminal organizat” al fugarului.
„Mă întorc din orașul Comrat, UTA Găgăuzia. Am fost invitatul unei emisiunii la GRT. Din păcate, emisiunea a fost întreruptă de un personaj afiliat grupului criminal organizat. Am decis să ies din studiou și să nu stau la masă cu ei. În schimb, când am ieșit din clădire, am avut o discuție bună cu oamenii care au fost aduși acolo, la intrare”, a scris Spînu într-o postare pe Facebook.
Deși ar fi fost aduși în fața televiziunii pentru ca să-l huiduiască pe Spînu, oamenii au stat de vorbă cu aceasta și chiar au făcut poze.
„Le-am explicat oamenilor care au fost acțiunile Guvernului pentru primăriile din UTA Găgăuzia. Am răspuns falsurilor distribuite în regiune și i-am asigurat că vom susține în continuare dezvoltarea întregii republici. Sunt sigur că oamenii văd și înțeleg proiectele pe care le realizăm. Vom continua să discutăm cu oamenii și să le spunem ceea ce facem pentru a îmbunătăți condițiile de viață în localitățile lor”, a punctat Spînu.
Potrivit ministrului, Guvernul implementează în UTA Găgăuzia peste 20 proiecte prin Programul Național „Satul European”, zece proiecte de dezvoltare regională și construiește drumuri (ocolirea Comrat, Vulcănești). „Guvernul construiește și vom continua să investim în fiecare localitate. Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești sunt R. Moldova”, a conchis Spînu.
Oameni mai puțini în R. Moldova decât acum zece ani! Rezultatele finale ale Recensământului populației și locuințelor 2024, făcute publice până la finele anului 2025: „Sunt proceduri care durează”
Optsprezece instituții de învățământ, inclusiv 10 din Zona de Securitate, afectate de criza energetică din Transnistria: Opt școli funcționează în regim online. Soluțiile MEC
Autoritățile au identificat SOLUȚII pentru a nu mai accesa energia de urgență și de a acoperi deficitul de 484 MWh necesari pentru 14 ianuarie: „Pentru ziua de astăzi nu avem deficit de energie”