23:52:29 01.03.2024
Stiri

Andrei Spînu, viitorul PRIM-MINISTRU al R. Moldova? Răspunsul actualului ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, când este întrebat despre acest SCENARIU

Actualitate 15.09.2023 13:23 Vizualizări1707 Autor: Ziarul National
Andrei Spînu, viitorul PRIM-MINISTRU al R. Moldova? Răspunsul actualului ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, când este întrebat despre acest SCENARIU


Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), Andrei Spînu, infirmă zvonurile potrivit cărora dânsul ar urma să-i ia locul lui Dorin Recean în fruntea Guvernului R. Moldova. Fostul vicepremier a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Bună seara”, moderată de Mircea Surdu la postul public de televiziune, că a revenit la MIDR la invitația lui Recean și că ar avea o relație foarte bună cu șeful Guvernului.

Întrebat dacă urmează să preia funcția de premier, așa cum se discută în anumite cercuri, Spînu a spus că „nu cunoaște” despre existența unui asemenea scenariu.

Citește și: Ministrul Spînu, angajamente de PRIM-MINISTRU. Oficialul a anunțat lansarea unor megaproiecte de infrastructură de peste 11 MILIARDE de euro: „Sunt ȘOCUL de dezvoltare de care avem nevoie”

„Nu cunosc... sunt zvonuri și neadevăruri. Eu am spus de mai multe ori... sunt ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Am acest plan de dezvoltare a infrastructurii R. Moldova, pe care trebuie să-l duc la bun sfârșit. Am o relație foarte bună cu domnul prim-ministru și am venit la invitația domnului Recean. Premierul Recean are toată susținerea echipei, inclusiv a mea. Noi avem un mandat foarte clar, avem aceste priorități pe domeniul meu și sunt sigur că noi vom realiza tot ce ne-am propus”, a precizat Spînu.

Spînu a adăugat că a făcut un pas înapoi la începutul anului curent, dar peste jumătate de an a revenit în Guvern „pentru a impulsiona proiectele de infrastructură”.

„Am considerat la acea etapă că e bine să iau o pauză. Asta am făcut reieșind din situația care era atunci (Guvernul Gavrilița a demisionat n.r.). De ce am revenit? A fost o invitație a prim-ministrului Dorin Recean de a veni și impulsiona proiectele de infrastructură. Am venit la minister să fac ceea ce am început în 2021”, a conchis Spînu.

De menționat că și prim-ministrul Dorin Recean a infirmat, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că ar intenționa să demisioneze din fruntea Guvernului în această toamnă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md