16:53:29 24.04.2024
Stiri

REȚETĂ // Supă cu orez, sparanghel şi parmezan

Știri 13.05.2017 11:59 Vizualizări2254 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Supă cu orez, sparanghel şi parmezan Sursa: gustarte.ro


O supă proaspătă şi răcoritoare, tipică bucătăriilor din Italia, perfect binevenită după mesele copioase de sărbătoare.

Ingrediente:

1 litru de supă de pui

1 lingură de unt

1 lingură de ulei de măsline

1 ceapă tocată fin

1 cartof feliat subţire

75 g orez cu bob mediu

150 g sparanghel

parmezan

Mod de preparare:

Încălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o oală mai mare, la foc mediu, adaugă ceapa şi cartoful şi sotează-le maximum 10 minute.

Toarnă un litru de supă de pui fierbinte şi lasă să dea într-un clocot, apoi adaugă orezul şi fierbe la foc mic, în jur de 12 minute.

Adaugă sare şi piper, după gust, sparanghelul tăiat bucăţi mai mici şi mai lasă pe foc 2-3 minute.

Serveşte cu parmezan ras pe deasupra!

Poftă bună!

Sursa: gustarte.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md