REȚETĂ // Budincă de cafea
Dacă ai poftă de ceva dulce și rapid, poți să pregătești rapid o budincă de cafea. Gustul este demențial și se prepară din ingrediente simple.
Ingrediente:
200 g miez de franzelă;
1 ceașcă de cafea concentrată;
150 g unt proaspăt;
6 gălbenușuri;
150 g zahăr vanilat;
Unt pentru uns forma.
Metoda de preparare:
Se înmoaie miezul de franzelă cu o ceașcă de cafea caldă. Îndată ce s-a înmuiat se trece prin sită. Separat se freacă untul proaspăt cu gălbenușurile și cu zahărul vanilat. Compoziția se amestecă cu pâinea trecută prin sită și cu un pumn de migdale tăiate mărunt. Apoi se adaugă și albușurile spumă. Se unge bine cu unt o formă, se presară făină, se toarnă compoziția și se fierbe o oră în baie de apă. Se răstoarnă și se servește cu sos de vanilie.
Sursa: avantaje.ro
Viceprim-ministra Cristina Gherasimov, după transmiterea la Bruxelles a Contribuției NAȚIONALE la Pachetul de EXTINDERE al Comisiei Europene pentru 2024: „Integrarea europeană este proiectul nostru al tuturor”
Valul de praf saharian s-a împrăștiat! Agenția de Mediu: În ziua de 24 și la începutul zilei de 25 aprilie, în spațiul aerian al R. Moldova nu au fost identificate particule de praf de origine africană
Patriarhia Română va aduce la Chișinău Sfânta Lumină de la Ierusalim și o va distribui în toate parohiile din R. Moldova, de Paște