REȚETĂ // Budincă de cafea
Dacă ai poftă de ceva dulce și rapid, poți să pregătești rapid o budincă de cafea. Gustul este demențial și se prepară din ingrediente simple.
Ingrediente:
200 g miez de franzelă;
1 ceașcă de cafea concentrată;
150 g unt proaspăt;
6 gălbenușuri;
150 g zahăr vanilat;
Unt pentru uns forma.
Metoda de preparare:
Se înmoaie miezul de franzelă cu o ceașcă de cafea caldă. Îndată ce s-a înmuiat se trece prin sită. Separat se freacă untul proaspăt cu gălbenușurile și cu zahărul vanilat. Compoziția se amestecă cu pâinea trecută prin sită și cu un pumn de migdale tăiate mărunt. Apoi se adaugă și albușurile spumă. Se unge bine cu unt o formă, se presară făină, se toarnă compoziția și se fierbe o oră în baie de apă. Se răstoarnă și se servește cu sos de vanilie.
Sursa: avantaje.ro
Marcel Ciolacu, asigurări ferme pentru Maia Sandu: „Vom face în continuare tot ceea ce ține de noi, prin proiecte concrete și împărtășind din experiența noastră în integrarea europeană, pentru a sprijini acest parcurs pentru R. Moldova”
Agențiile de Asistență Socială din șase raioane au fost dotate cu mașini noi. Echipele mobile vor putea ajunge mai ușor la beneficiarii din localitățile îndepărtate
Dorin Recean, după întrevederea cu Marcel Ciolacu: „România întotdeauna a fost un partener de nădejde, oferindu-ne sprijin valoros în cele mai dificile momente, dar și în parcursul nostru european”