REȚETĂ // Budincă de cafea
Dacă ai poftă de ceva dulce și rapid, poți să pregătești rapid o budincă de cafea. Gustul este demențial și se prepară din ingrediente simple.
Ingrediente:
200 g miez de franzelă;
1 ceașcă de cafea concentrată;
150 g unt proaspăt;
6 gălbenușuri;
150 g zahăr vanilat;
Unt pentru uns forma.
Metoda de preparare:
Se înmoaie miezul de franzelă cu o ceașcă de cafea caldă. Îndată ce s-a înmuiat se trece prin sită. Separat se freacă untul proaspăt cu gălbenușurile și cu zahărul vanilat. Compoziția se amestecă cu pâinea trecută prin sită și cu un pumn de migdale tăiate mărunt. Apoi se adaugă și albușurile spumă. Se unge bine cu unt o formă, se presară făină, se toarnă compoziția și se fierbe o oră în baie de apă. Se răstoarnă și se servește cu sos de vanilie.
Sursa: avantaje.ro
Ex-secretarul general adjunct al NATO, despre ASALTUL Rusiei asupra R. Moldova: „Și în turul II al prezidenţialelor, dar şi la alegerile parlamentare din 2025, R. Moldova va fi supusă celui mai feroce război hibrid care este practicat de Rusia”
Delegație de la Chișinău, la Reuniunea Anuală a FMI și a Băncii Mondiale! Guvernatoarea BNM, Anca Dragu: „Sprijinul oferit de FMI contribuie la implementarea reformelor economice, reflectate în creșterea calității vieții cetățenilor”
Peste 400 de persoane sunt documentate pentru că au primit bani în schimbul voturilor și riscă amenzi de până la 37 500 de lei: „Majoritatea colaborează cu ancheta”