REȚETĂ // Cel mai rapid aperitiv – chiftele de cartofi cu brânză
Dacă vrei să prepari un fel de mâncare delicios, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, avem noi o propunere. Chiftelele de cartofi cu brânză sunt ideale pentru zilele alea când ai poftă de ceva bun și rapid.
Ingrediente:
300 g cartofi;
2 ouă;
1 lingură de brânză rasă;
Sare;
Piper;
2 linguri de făină;
2 linguri de untură.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se curăță și se trec prin sită sau prin mașina de tocat carne. Se amestecă cu o lingură de făină, cu ouăle bătute ca pentru omletă, cu o lingură de brânză rasă, sare și puțin piper.
Cu această pastă se face un cârnat gros care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se dau prin făină și se prăjesc pe amândouă părțile în untură fierbinte.
Sursa: avantaje.ro
Medalie de AUR pentru R. Moldova la Campionatul Mondial de lupte. Irina Rîngaci a demonstrat că eșecul de la Jocurile Olimpice a fost o întâmplare nefericită
Semnal de ALARMĂ dat de unii europarlamentari înaintea turul II: „Dacă Maia Sandu pierde, R. Moldova redevine o enclavă sovietică”; „Revenirea diverșilor oligarhi nu înseamnă doar un pericol pentru R. Moldova, dar și pentru securitatea Europei”
DECLARAȚIE // Dacă justiția sancționa finanțarea din Bahamas sau cumpărarea de voturi în Găgăuzia, corupția politică nu lua amploare: „Așa nu se mai poate. Imediat după alegeri, Parlamentul și Guvernul trebuie să ia măsuri excepționale”