10:48:42 02.06.2020
 
Stiri

Marinuță îl ATACĂ pe Timofti la jumătate de an după ce a fost demis: „Este lipsit de verticalitate”

Politică 16.08.2014 16:38 Vizualizări2464 Autor: Ziarul National
Marinuță îl ATACĂ pe Timofti la jumătate de an după ce a fost demis: „Este lipsit de verticalitate”


Fostul ministru al Apărării, Vitalie Marinuță, critică dur activitatea președintelui Nicolae Timofti pe care îl acuză de incompetență și lipsă de verticalitate și îl numește „moșuleț care face doar ce-i spun alții”.

Criticile au pornit de la o scrisoare apărută pe rețelele de socializare care poartă semnătura secretarului general al Aparatului Președintelui, Ion Păduraru. Acesta a refuzat să ofere jurnaliștilor informații privind numărul distincțiilor de stat oferite de către președintele Nicolae Timofti și predecesorii săi Mircea Snegur, Petru Lucinschi, Vladimir Voronin și președintele interimar Mihai Ghimpu, precum și numele celor care au fost decorați. Reprezentantul Președinției a motivat că ar fi vorba de date cu caracter personal.

„În curând, orice activitate a moșului va fi tratată ca secret de stat și ascunsă de ochiul public. Nu e exclus că și pe el îl vor ascunde totalmente de oameni. Halal de așa ”predsedateli”... Acordarea excesivă a distincțiilor este doar o parte a acțiunilor întreprinse de acest personaj ce confirmă incompetența, lipsa de verticalitate, dependența totală de alte persoane”, scrie Marinuță pe Facebook.

Ex-ministrul mai spune că șeful statului Nicolae Timofti şi-ar fi permis lucruri pe care nu și le-a permis nimeni dintre foștii președinți. „Ei aveau măcar puțină stimă față de structurile statului și față de lege. După mine, pe moșuleț nu îl interesează nimic în afară de ce-i spun că ar trebui să-l intereseze și nu face nimic decât ce îi spun alții. Eu nu vreau să fiu condus de un așa președinte”, punctează Marinuță.

Amintim că Vitalie Marinuță a plecat din funcția de ministru al Apărării în luna februarie curent din cauza unor divergențe de opinii cu președintele. Marinuță e supărat pe Timofti pentru că nu ar fi acceptat reformele pe care le-a propus în Armata Națională. Anterior, seful statului a declarat că Marinuță „nu are demnitate de general” și spune lucruri care nu corespund adevărului.

Vitalie Marinuţă este vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator care face parte din Coaliţia Proeuropeană. Recent, fostul ministru al Apărării a avut probleme şi cu cei din conducerea acestui partid care au declarat că „întrerup relația" cu el.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Ion 16.08.2014 16:57

Bravo dl Marinuţă.Păcat că oamenii corecţi acum nu sunt comozi guvernării, lor le trebuie alde Timofti ,care dacă avea cît de puţin bun simţ, stătea acasă şi nu se făcea de rîs.Cine bagă în seamnă o asemenea păpuşă .Doamne fereşte,şi încă a judecat oameni.Ruşine naţiune.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md