15:13:17 19.05.2024
Stiri

„Mama s-a stins în brațele mele, iar eu aveam nouă ani.” Copilăria tragică a unei mari vedete

Monden 18.04.2018 18:30 Vizualizări1945 Autor: Ziarul National
„Mama s-a stins în brațele mele, iar eu aveam nouă ani.” Copilăria tragică a unei mari vedete sursa: unica.ro


Invitată de Cătălin Striblea la emisiunea „Oameni de Colecție”, de la DigiFM, Andreea Marin a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața, moartea mamei sale, Violeta.

„Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ”, a spus Andreea Marin.

Ea a acceptat să vorbească despre ziua cumplită în care și-a pierdut mama. „Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam nouă ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe.”

Cum a reușit o fetiță de numai nouă ani să treacă peste o asemenea tragedie? „Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar patru ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a spus Andreea.

Ea a mai povestit că tatăl său, odată rămas văduv, se închidea singur într-o cameră, în fiecare seară. Andreea și sora ei au căutat în acea cameră și au găsit un caiet cu socoteli - tatăl lor își făcuse calculele pentru cheltuielile casei pe următorii ani. Atunci, fetițele au decis că nu vor mai cere înghețată, sperând astfel să facă economii.

După o copilărie atât de grea, a urmat și o tinerețe dificilă. „Prezentam știrile de seară, la ora 8, la ora 11 eram în tren, dormeam la cușetă până la 6 dimineața, la 7 eram la facultate la Iași. Mai ales atunci când aveam laboratoare, când aveam lucruri de la care nu puteam lipsi. Până seara, eram înapoi în București și prezentam știrile la Televiziunea Română. Dacă vrei, poți. Nu am avut timp de discoteci, cluburi”, a recunoscut Andreea Marin, transmite unica.ro.


Top stiri
19.05.2024 10:33 423 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md