13:57:34 12.04.2024
Stiri

O îndrăgită artistă spune că a lucrat ca îngrijitor în cimitir, dar și ca femeie de serviciu: „Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine”

Monden 19.12.2018 19:30 Vizualizări2347 Autor: Ziarul National
O îndrăgită artistă spune că a lucrat ca îngrijitor în cimitir, dar și ca femeie de serviciu: „Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine” sursa: unica.ro


Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România în prezent, însă viața sa nu a fost dintotdeauna roz. Iubita lui Răzvan Simion a dezvăluit cu mult curaj care au fost primele sale joburi.

Lidia provine dintr-o familie cu 11 frați și este de la sine înțeles că viața nu i-a fost foarte ușoară, ba mai mult artista s-a confruntat cu multe lipsuri atunci când a ajuns în București, însă nu s-a lăsat doborâtă, ci a luptat pentru visul său.

Cântăreața nu se sfiește să recunoască că a lucrat atât ca femeie de serviciu și ca îngrijitor în cimitir și pentru asta merită tot respectul, fiind un exemplu și oferind o adevărată lecție de viață tuturor.

„Au fost zile, după ce am venit în Bucureşti, în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bara de la metrou ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. Iar la Deva, am avut vreo patru joburi, am început să muncesc de pe la 14 ani. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie. Apoi îmi amintesc că mai mergeam cu tata la cimitirul pe care el îl administra în Deva şi-l ajutam să care tot felul de materiale”, a dezvăluit Lidia Buble într-un interviu acordat pentru Ok!Magazine.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md