07:27:54 21.05.2024
Stiri

Bombă! Mihaela Rădulescu înlocuită de la Românii au Talent cu Andreea Marin?! Ce alte nume de vedete mai sunt pe listă

Monden 13.08.2018 18:30 Vizualizări2858 Autor: Ziarul National


Bombă! Mihaela Rădulescu înlocuită de la Românii au Talent cu Andreea Marin?! Ce alte nume de vedete mai sunt pe listă sursa: click.ro

Va fi o toamnă foarte interesantă pe micul ecran, iar cea mai urmărită emisiune din România este pe cale să aibă o nouă vedetă în juriu.

Mihaela Rădulescu înlocuită de la Românii au Talent cu Andreea Marin? După ce săptămâna trecută Mihaela Rădulescu a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că nu mai face parte din juriul Românii au Talent, acum tabloidele s-au lansat în dezvăluiri despre cine îi va lua locul.

Locul rămas liber trebuie să fie dat unei vedete de foarte mare calibru, dat fiind că din juriu mai fac parte Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu. Ziarul Click a aflat că deja șefii Pro Tv au început negocierile cu câteva vedete iar numele lor sunt dintre cele mai neașteptate.

Prima pe lista postului de televiziune se pare că este chiar rivala Mihaelei Rădulescu, Andreea Marin care la cei 43 de ani ai săi și-ar putea relansa complet carieră în cadrul acestui format cu o audiență foarte bună.

Alte două nume care sunt pe lista scurtă de negocieri ar fi cel al lui Mihai Petre, care în trecut a mai fost jurat la Pro TV, dar la Dansez pentru ține și Marius Moga, care a participat și el la Vocea României.Totuși cele mai mari șanse le are o femeie pentru a echilibra pupitrul juraților și din câte se pare Andreea Marin deja ar fi avut primele discuții cu șefii Pro TV. Andreea Marin a mai fost pe micul ecran la Pro TV în cadrul emisiunii „Uite cine dansează” atunci când a fost chiar colegă de platou cu Mihaela Rădulescu.

Șefii Pro TV au speculat atunci conflictul tacit dintre ele pentru audiență, existând câteva replici delicioase între ele pe parcursul emisiunii.

Mihaela a postat în urmă cu două zile, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care îşi anunţa „demisia” de la PRO TV: „Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Sursa: click.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md