04:23:40 13.06.2024
Stiri

Asistenta care l-a divorțat de Andreea Marin l-a părăsit pe Tuncay pentru un lumbersexual!

Monden 21.04.2018 19:18 Vizualizări2658 Autor: Ziarul National
Asistenta care l-a divorțat de Andreea Marin l-a părăsit pe Tuncay pentru un lumbersexual! Sursa: cancan.ro


Zilele trecute, la ceas de seară, în Centrul Vechi al Capitalei, cancan.ro a întâlnit=o pe Sandra, femeia din cauza căreia s-a spus că Tuncay ar fi divorţat de Andreea Marin. Blondina nu era singură, ci împreună cu noul ei iubit, alături de care s-a plimbat, foarte veselă.

Sandra și iubitul ei – un tânăr simpatic, cu barbă, ochelari și pălărie – au profitat de vremea călduroasă și au ieșit la o plimbare romantică, după lăsarea serii. Iar ca totul să fie „ca la carte”, au pornit în căutarea unor locuri mai puțin populate.

Așa că au luat-o, agale, pe aleile pavate și întunecate. Un prilej numai bun pentru ca iubitul Sandrei să-i acapareze blondinei toată atenția. Tânărul a scos din tolbă cele mai amuzante povestiri, iar Sandra a râs în hohote și l-a alintat. Bineînțeles, iubi a reacționat pe loc la alintături și a îmbrățișat-o, cu foc, pe blondină. Doi îndrăgostiți, luna, povestirile lui și zâmbetul până la urechi. Tabloul perfect! Asta până când a apărut în discuția lor… divinitatea. Da, ați citit bine! DI-VI-NI-TA-TEA!

Certuri aprinse din cauza „bărbosului de Sus”

„Nu mai folosi cuvântul «Doamne» dacă nici nu ești credincios. Nu vreau! Taci din gură!”, i-a reproșat Sandra iubitului ei, păstrând, totuși, un ton prietenesc. Se pare că cei doi au opinii total diferite în ceea ce-l privește pe Dumnezeu. Dar, așa cum știm cu toții, iubirea nu ține cont de nimic, nici măcar de religie, așa că „lumbersexualul” a reușit s-o înduplece pe „porumbița” lui. „Hei, eu cred în clipa asta”, a spus tânărul, luând-o tandru de mână pe iubită.

Și uite așa… din nou erau doar ei doi și luna. S-au ținut de mână, iar Sandra a făcut chiar și o piruetă demnă de o balerină. Momentul a fost urmat de o îmbrățișare pătimașă între îndrăgostiți. „Toate se întâmplă cu un scop!”, a punctat Sandra.

De la cât romantism plutea în aer și de la replicile mai ceva ca-n filme, până și luna a părut că s-a topit (pe jumătate, ce-i drept) în acea seară magică. Dar… tot ce-i frumos repede trece și pe iubitul Sandrei l-a luat gura pe dinainte!

Tânărul i-a adus în discuție, deodată, pe Giordano Bruno și Galileo Galilei. Probabil îi știți. Sunt niște domni simpatici care au fost persecutați de Biserica Catolică, ba unul dintre ei a fost chiar ars pe rug, pentru ceea ce au crezut și au îndrăznit să promoveze, cum ar fi că Soarele este în centrul sistemului solar ori că Pământul se învârte în jurul lui.

Și uite așa… a mai început o tură de controverse și bosumflări pe trecerea de pietoni, care s-a calmat, cel mai probabil, doar în drum spre casă.

VIDEO

Sursa: cancan.ro


Top stiri

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md