00:43:18 24.06.2024
Stiri

FOTO // Fiica Andreei Marin e leită Ştefan Bănică!

Monden 13.12.2018 16:38 Vizualizări6483 Autor: Ziarul National


FOTO // Fiica Andreei Marin e leită Ştefan Bănică! sursa: click.ro

S-a recuperat bine după operaţia suferită luna trecută la coloană. Andreea Marin este o femeie activă, aşa că deja a revenit la programul de odinioară. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, la un magazin cu hrană pentru animăluţe, ea având acasă căţei şi pisici. Nu a fost singură, ci însoţită de unica sa fiică, Violeta, care îi seamănă leit tatălui, Ştefan Bănică. De la mamă a moştenit însă dragostea pentru hainele elegante.

Săptămâna viitoare, Andreea Marin împlineşte vârsta de 44 de ani. Ea a suferit două operaţii la coloană, iar cea mai recentă a avut loc luna trecută, la clinica cunoscutului medic Dragoş Zamfirescu. „Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea şi îmi îngreuna viaţa, aşa că de acum... voi zbura?”, se întreba Andreea Marin pe reţelele sociale, imediat după externare.

Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 ani

Imaginile care o au ca protagonistă par să îi dea dreptate. „Zâna” nu zboară, dar are pas vioi, aşa că de Revelion ar putea încerca şi un tango, sub vâsc, cu iubitul ei ambasador Adrian Brâncoveanu. Până atunci, îşi antrenează paşii prin oraş la cumpărături. Zilele trecute, Andreea şi Violeta, fiica pe care o are din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr, au ieşit la cumpărături.

Andreea s-a urcat în maşina ei de lux

Având foarte multe animăluţe, acasă, hrana se termină destul de repede, motiv pentru care ele au dat o fugă până la magazinul specializat în mâncare pentru căţeii, pisicuţele, veveriţele, peştişorii şi vrăbiuţele lor, pe scurt, o adevărată grădină zoo! La cât de elegantă este „Zâna”, am putea spune că s-a pregătit mai degrabă pentru un eveniment monden sau pentru operă, nicidecum pentru o partidă de shopping. Super şarmantă, ea a făcut parada modei, fiind îmbrăcată într-un pardesiu din lână, accesorizat cu blăniţă pe umeri, helancă, pantaloni, mănuşi şi încălţări bej închis. Pălăria şic completează vestimentaţia Andreei, pe care stiliştii ar nota-o cu zece plus.

Violeta este o adevărată domnişoară

Violeta este acum o adevărată domnişoară. Sâmbătă, păpuşica cu ochii de un albastru ca cerul împlineşte 11 ani şi deja a ajuns-o pe celebra ei mamă la înălţime, moştenind de la Andreea inclusiv pasiunea pentru matematică şi pentru informatică. Andreea nu are decât să fie mândră că are o moştenitoare atât de frumoasă şi deşteaptă, dar şi că îi va fi un mare ajutor atunci când va creşte.

Ştefan Bănică Jr. are de ce să fie şi el mândru de fiica sa, care îi seamănă perfect

Operată de două ori în decurs de șase ani!

Primele probleme la nivelul coloanei au apărut în 2010. Până acum, Andreea Marin a suferit două intervenții chirurgicale, iar ultima dintre ele a avut loc în noiembrie 2018, la clinica din România. Prima intervenție a avut loc în primăvara lui 2012. Atunci, vedeta a ales ca operația să se desfășoare într-o clinică privată din Istanbul. „Zâna” și-a revenit rapid de fiecare dată, cu tratament medicamentos și cu fizioterapie. Mai mult, a mers la sala de sport și și-a cumpărat o bicicletă, cu care face ture zilnic, vara, în jurul vilei din Pipera.

Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md