23:58:13 22.05.2024
Stiri

Andreea Marin, goală pe Instagram. „Uităm adesea că suntem femei”

Monden 24.12.2018 09:02 Vizualizări7659 Autor: Ziarul National
Andreea Marin, goală pe Instagram. „Uităm adesea că suntem femei” sursa: verdict.ro


Cu doar o zi înainte de a împlini 44 de ani, Andreea Marin a publicat o foarte provocatoare imagine pe contul personal de Instagram. Vedeta TV apare goală în cadă. În descrierea fotografiei, Andreea Marin vorbește despre cât de importantă este atenția și iubirea pe care femeile trebuie să și le ofere singure. Iată mesajul prezentatoarei TV.

„Să ne ocupăm de noi înșine, să ne iubim, să ne amintim că merităm să simțim liniște și echilibru – toate acestea au devenit un lux. Mult prea rar, o femeie se prețuiește pe sine.

Are grijă de toți ceilalți, de responsabilități, de obligații și se uită pe sine, cât mai des cu putință – zi de zi. Dacă meseria nu m-ar obliga să mă uit în oglindă, să fac mișcare, probabil că aș amâna aceste lucruri nepermis de des, în favoarea celor ce „trebuie făcute”, sunt convinsă că așa ar fi.

Și nu o spun cu mândrie. Uităm adesea că suntem Femei. Uităm să avem grijă de noi – minte, trup și suflet. Mâine împlinesc 44 de ani. Am avut un an atât de plin, încât abia reușeam să respir uneori, alergând mereu, chiar și în weekend. Nu mă plâng, îmi place ce fac. Dar dezechilibrul nu e bun, în nicio circumstanță.

Azi am decis să fac ceea ce rar se întâmplă: să-mi iau o zi liberă. Asta adeseori înseamnă să folosesc timpul pentru cei dragi, pentru casă, grădina, îndeletniciri amânate… dar iar uit de mine.

Azi e ziua în care nu fac nimic altceva. Relaxarea, întoarcerea către mine, grija față de mine, dialogul interior, eu cu mine, o carte bună, un prânz delicios, frumosul privit cu atenție, calm, cum se cuvine, cât să îl simt curgând în mine… toate acestea nu înseamnă egoism. Înseamnă că merităm să spunem cu glas tare uneori: „azi e despre mine”.

Măcar din când în când. Și, într-o singură zi din acest an, va voi spune „Somn ușor!” în miezul zilei. Pentru că înainte să urc în avion plecând către casă, îmi voi dărui …un pui de somn! 😍”

Sursa: verdict.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md