05:16:12 17.04.2024
Stiri

FOTO // Cum s-a îmbrăcat soția lui Kim Jong-un în China. A impresionat prin ținutele alese

Monden 29.03.2018 19:30 Vizualizări2922 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum s-a îmbrăcat soția lui Kim Jong-un în China. A impresionat prin ținutele alese Sursa: libertatea.ro


Kim Jong-un a efectuat în China, prima sa vizită oficială într-o țară străină de la preluarea conducerii Coreei de Nord. La întâlnirile cu Xi Jinping, Kim a fost însoțit de soția sa, Ri Sol-ju, care a impresionat prin ținutele alese pentru cele trei apariții de la care au fost făcute publice fotografii.

Ri Sol-ju, tânăra soție misterioasă a liderului totalitar și fostă cântăreață, a fost surprinsă de televiziunea de stat în cel puțin trei ținute diferite în timpul șederii lor de două zile la Beijing.

William Tang Tat-chi, designer de modă din Hong Kong, citat de South China Morning Post, a declarat că stilul ei a fost „subtil”, dar nu conservator.

Vizita de la Beijing a fost o apariție rară în public a lui Ri, care foarte rar este surprinsă alături de soțul ei la evenimente diplomatice. Însă ținutele și comportamentul ei i-au făcut onoare statutului de primă doamnă a Coreei de Nord.

La ceremonia de primire, Ri a purtat o ținută în două piese de culoare camel, cu o fustă până la genunchi și o pereche de pantofi cu toc mediu de aceeași culoare. A asortat ținuta foarte simplu cu o broșă, un lănțișor subțire și un ceas.

Prima doamnă a Chinei, Peng Liyuan, o cântăreață faimoasă, a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu modele de cerneală neagră în timpul ceremoniei.

La prânzul luat împreună cu Xi Jinping și soția acestuia, Ri Sol-ju a purtat o altă ținută din nouă piese, de culoare nude, cu mâneci trei sfert și un trandafir în zona gâtului.

A treia ținută purtată de Ri în China, a fost în timpul unei vizite efectuate alături de soțul ei la Academia Chineză de Știință. Aici a purtat o rochie verde măr și peste o haină albă cu mâneci trei-sfert pe care a accesorizat-o cu o altă broșă cu o floare. Și la acest eveniment a purtat pantofii camel de la sosirea oficială și o geantă plic de aceeași culoare.

Tang a spus că, deși stilul ținutelor purtate de Ri este „depășit”, este totuși impresionant pentru cineva care vine dintr-o țară totalitaristă unde accesul la modă este limitat.

Vizita în China a fost prima călătorie externă pe care au efectuat-o Kim și Ri de când liderul nord-coreean a venit la putere în 2011 și a venit înaintea summitului cu Donald Trump.

Mulți internauți au apreciat aspectul lui Ri și au comparat stilul cu cel al lui Peng Liyuan, prima doamnă a Chinei. „Ri Sol-ju este într-adevăr frumoasă și manierată. Pot spune că este mai bună să joace rolul de primă doamnă în diplomație decât Kim”, a scris un utilizator pe Weibo, echivalentul Twitterului în China.

Alții internauți au comparat aspectul lui Ri cu cel al celebrităților din Coreea de Sud, spunând că a fost „a fel de frumoasă ca Song Hye-kuo”, o actriță foarte populară în China.

Ri rămâne o figură enigmatică și se știe puțin despre ea. Kim și-a anunțat căsătoria în 2012, iar unii analiști cred că Ri s-a născut în septembrie 1989, ceea ce înseamnă că ar avea 28 de ani.

Sursa: libertatea.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md