16:43:44 20.05.2019
 
Stiri

Fostul președinte al PLDM, Viorel Cibotaru, s-a ales cu o NOUĂ FUNCȚIE. Liberal-democrații insistă pentru un BLOC comun între partidele membre ale PPE

Alegeri 2018 01.10.2018 15:09 Vizualizări3749 Autor: Ziarul National
Fostul președinte al PLDM, Viorel Cibotaru, s-a ales cu o NOUĂ FUNCȚIE. Liberal-democrații insistă pentru un BLOC comun între partidele membre ale PPE

Fostul președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Cibotaru, a fost ales în calitate de vicepreședinte al formațiunii parlamentare. Acesta a fost ales în această funcție duminică, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PLDM.

De rând cu Viorel Cibotaru, în funcții de vicepreședinți ai PLDM au fost desemnați Maria Ciobanu, Vadim Pistrinciuc, Ion Terguță, Alexandru Bujorean și Nadejda Stâncă.

Funcția de secretar general al formațiunii i-a revenit lui Alexandru Fetescu.

Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, în cadrul aceleiași ședințe a fost a fost aleasă o nouă componență a Biroului Permanent Central, care va fi format din 15 membri.

Consiliului Politic Național al PLDM a emis o declarație, în care constată că R.Moldova se află în pragului celei mai mari catastrofe politice, care poate rezulta cu dispariția statului în forma sa actuală. „Uzurparea puterii și intenția criminală a PD și PSRM de a o păstra cu orice preț va impune schimbări periculoase pentru securitatea statului și a cetățenilor”, se arată în declarație.

Consiliul Politic Național al PLDM este convins că viitorul R. Moldova depinde de capacitatea partidelor de opoziție de a se uni și opune acestui regim antieuropean și antidemocratic. În acest sens, liberal-democrații au făcut un apel la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, membre ale familiei popularilor europeni, să dea dovadă de deschidere pentru a depăși „neîncrederea reciprocă, luând în considerație timpul limitat pentru o soluție salvatoare pentru R. Moldova”.

Consiliul Politic Național cere conducerii partidului să depună eforturi pentru a identifica o soluție corectă și reciproc avantajoasă în vederea creării unui bloc electoral comun între partidele membre ale PPE.Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

17.05.2019 09:27 Nicolae Negru De ce suferim? De oligarhie sau prostie?

15.05.2019 08:02 Vitalie Hadei ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md