22:34:07 27.05.2024
Stiri

Fostul Ambasador al R. Moldova în SUA face praf actuala guvernare: „În „cotețul” R. Moldova mai sunt găini care ascultă de cocoșul Rogozin”

Politică 07.07.2016 10:30 Vizualizări5858 Autor: Ziarul National
Fostul Ambasador al R. Moldova în SUA face praf actuala guvernare: „În „cotețul” R. Moldova mai sunt găini care ascultă de cocoșul Rogozin” paginaderusia.ro


Fostul Ambasador al R. Moldova în SUA, Igor Munteanu, critică autoritățile de la Chișinău care l-au primit cu onoruri pe vicepremierul rus Dmitrii Rogozin. Chiar dacă Rogozin și-a permis să etaleze retorica integraționistă și sprijinul direct pentru separatismul Transnistriei, autoritățile de la Chișinău se fac că plouă, consideră Munteanu.

Citește și: Rogozin, declarații SCANDALOASE la Tiraspol: „Transnistria se poate baza pe umerii largi ai Rusiei”

„Rogoz”yeni. Moneda de schimb la târgul de vanități la care Moscova își etalează retorica integraționistă și sprijinul direct pentru separatismul Transnistriei. Ce ne aduce această vizită? E clar că Rogozin își înscrie la activ o nouă misiune diplomatică blitz, în ciuda sancțiunilor UE pe numele său, a declarațiilor insultătoare la adresa R. Moldova, a României și Ucrainei. În „cotetul” R. Moldova mai sunt găini care ascultă de cocoșul Rogozin. Citiți și vă minunați - „НАТО — это исчадие ада!”, spune tipul. La Tiraspol, Dima a spus clar ce crede el despre așa-zișii „sloniki” i „slonî” din politica R. Moldova, care probabil că au autorizat această mișcare. Doar dispreț. Ce câstigă R. Moldova din aceste experimente grețoase? Dacă-și închipuie cineva că hârțoaga (foaia de parcurs) poate servi R. Moldova să reia exporturile în toamna, înainte de scrutin (!?), atunci ar fi bine să mai punem un ecran în care Ministerul Economiei și Comerțului să ne informeze de rezultate. Ca și în cazul băncilor furate tot cu ajutorul prietenilor lui R. Cei care l-au invitat pe acest clovn își fac un mare deserviciu. Moldovenii noștri pot uita/ierta multe, dar nu și trădarea”, a scris Igor Munteanu pe o rețea de socializare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md