06:05:02 21.09.2018
 
Stiri

Un fost ambasador, ATITUDINE după ce Dodon a oferit un răspuns obraznic SUA și României: „Se simte mai bine într-o ambasada care-i scrie cuvântările. Ce facem cu el”

Politică 25.02.2017 20:03 Vizualizări14368 Autor: Ziarul National
Un fost ambasador, ATITUDINE după ce Dodon a oferit un răspuns obraznic SUA și României: „Se simte mai bine într-o ambasada care-i scrie cuvântările. Ce facem cu el”

Fostul ambasador al R. Moldova la Washington, Igor Munteanu, consideră că socialistul Igor Dodon, care a răspuns obraznic SUA și României în legătură cu decizia sa de a nu permite militarilor moldoveni să participe la exerciții militare în România, putea să nu ajungă șef al statului, dar „cineva s-a lăcomit”.

„Dodon dă lecții ambasadorilor SUA și României. Pe motiv ca e. Exercițiile de la Smârdan l-au enervat. Se simte mai bine închinând pahare de șampanie pe 23 februarie cu militarii separatiști într-o ambasada care-i scrie cuvântările. De fapt, acest fenomen Dodon ar fi putut și să nu fie. Dar cineva s-a lăcomit. Acum gogoașa capturată are ambiții de jucător autonom. Într-un stat capturat. Ce facem cu el?”, se întreabă fostul ambasador.

De menționat că președintele Dodon a avut un schimb dur de replici cu ambasadorii SUA, James Pettit, respectiv ambasadorul României, Daniel Ioniță. Totul a pornit de la faptul că președintele Igor Dodon nu a permis militarilor din R. Moldova să participe, alături de contingentele din SUA, Macedonia, Bulgaria, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia și Ucraina, la Exercițiul Platium Eagle 17.1, care se desfășoară în perioada 20 februarie – 1 martie 2017 la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, din județul Galați.

Cei doi reprezentanți ai guvernelor SUA și României au solicitat explicații de la Igor Dodon, dar ultimul le-a transmis că „structurile pe care le reprezentați să nu ofere lecții președintelui R. Moldova, în special în ceea ce ține de atribuțiile sale constituționale, dar și în alte domenii”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Polilogu 25.02.2017 20:16

DODON escaladeaza atacurile la adresa RO ! Si nu e bine deloc ! Absolut deloc ! ZIDUL PE PRUT se impune tot mai mult! Cine l-a votat sa se spele pe cap cu el !!

Vadim 26.02.2017 10:39

NATO când va întoarce piloți basarabeni? Sau sunt doar pe post de carne de tun? http://unimedia.info/stiri/ministrul-de-externe--despre-pilotii-moldoveni-capturati-in-afganistan-continuam-sa-intreprindem-eforturi-122718.html

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md