12:34:31 20.04.2019
 
Stiri

Faptul că m-a înșelat a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!

Știri 07.08.2018 20:30 Vizualizări1557 Autor: Ziarul National
Faptul că m-a înșelat a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat! Sursa: secretele.com

Pentru mulți oameni, a fi înșelat poate fi devastator, iar acest lucru se întâmplă din cauza încrederii care este pierdută în relație. Infidelitatea poate distruge legătura dintre doi oameni și deseori încheie relația sau căsătoria. S-ar putea să vă simțiți nemulțumiți și să nu mai aveți încredere sau respect față de partenerul vostru.

În multe cazuri, problemele care stau la baza relației sunt adesea cauza infidelității și de aceea partenerul începe să caute în altă parte iubirea și validarea dragostei. Deși durerea pe care o experimentați poate fi o provocare, vă poate permite să vă ocupați de o nouă perspectivă. Infidelitatea nu este niciodată validată sau sănătoasă, dar vă poate afecta și în moduri pozitive, chiar dacă nu vă vine să credeți!

Iată de ce această experiență poate fi pozitivă!

Te învață cum să te iubești pe tine însuți

În multe cazuri, poate fi ușor să iubești pe altcineva mai mult decât pe tine. Dacă rămâi prea mult într-o relație dificilă, ajungi să fii afectat și să ajungi să crezi că meriți ceva mai bun. Prin separarea de individ, vei avea timp să înțelegi ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață, auto-reflecție, care îți permite să îți înțelegi adevărata valoare.

Să fii independent

Deși infidelitatea poate fi dureroasă, ea îți permite să devii mai independent. Dacă persoana pe care o iubești ți-a trădat încrederea, îți poți schimba perspectiva asupra co-dependenței. Vei învăța să devii mai independent și să ai mai multă grijă de tine.

Comunicați mai bine pentru o relație mai sănătoasă

În multe cazuri, lipsa de comunicare în relații poate determina partenerul să trișeze. Odată ce ai aflat de infidelitate, acesta îți poate cere să lucrați la modalități de îmbunătățire a relației și de a restabili legătura pe care ați împărțit-o. Singura modalitate de a reconstrui relația după ce ai fost înșelat este să învățați cum să comunicați într-un mod sănătos care vă permite să vă simțiți din nou aproape, dacă decideți să rămâneți împreună.

Te învață să ierți

Deși iertarea este rareori ușoară, este esențial să te asiguri că nu devii victima relației. Învață cum să te eliberezi de vina persoanei respective, pentru a te asigura că puteți merge mai departe și puteți evita răsturnarea și reluarea trecutului. În unele cazuri, poate fi necesar să înveți cum să ierți, cu ajutorul unui consilier profesionist sau terapeut, care vă oferă sfaturi și tehnici de a lăsa în urmă durerea.

În multe cazuri, învățarea iertării poate chiar să salveze relația, asta dacă v-o mai doriți. Puteți învăța amândoi din experiență și puteți lucra la dezvoltarea unei căsnicii mai sănătoase.

Dezvoltare personală

Poți începe să te întrebi cum ai fi putut fi un partener mai bun și dacă există domenii pe care trebuie să le îmbunătățești.

Deși nimeni nu vrea să fie înșelat de partenerul său, evenimentul poate oferi multe beneficii la care nu vă așteptați. Cu un pic de auto-reflecție și iertare, puteți să întăriți realmente relația dintre voi, mai degrabă decât să îi permiteți să aibă un impact negativ asupra vieții voastre.

Sursa: secretele.com

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md