02:12:59 21.04.2024
Stiri

Gest SURPRINZĂTOR al unui cuplu din Irlanda de Nord după ce a aflat că este câştigătorul marelui premiu al Loteriei Naţionale

Știri 22.01.2019 18:30 Vizualizări2562 Autor: Ziarul National
Gest SURPRINZĂTOR al unui cuplu din Irlanda de Nord după ce a aflat că este câştigătorul marelui premiu al Loteriei Naţionale Sursa: businessmagazin.ro


Un cuplu din Irlanda de Nord a ajuns în topul celor mai bogaţi oameni din ţară după ce, în noaptea de Anul Nou, au câştigat marele premiu al Loteriei Naţionale din Irlanda, EuroMillions.

Frances şi Patrick Connolly au câştigat marele premiu al Loteriei Naţionale, în valoare de aproape 115 milioane de lire sterline, cu un bilet cumpărat online. Ei au verificat de patru ori numerele pentru a fi siguri că nu e o greşeală, însă abia după ce au primit un telefon în dimineaţa următoare de la reprezentanţii Loteriei au fost siguri că visul lor s-a transformat în realitate. Soţii Connolly obişnuiau să joace frecvent la Lotto, dar nu se aşteptau să câştige vreodată marele premiu.

Cei doi îşi doresc ca premiul să le schimbe vieţile nu doar lor, ci şi celor dragi. Potrivit Daily Mail, cuplul a plănuit să îmbogăţească zeci de persoane apropiate, care nici nu bănuiesc că în curând s-ar putea transforma în milionari.

„Am sărbătorit cu o îmbrăţişare şi o cană de ceai, apoi am scris o listă cu peste 50 de nume ale prietenilor şi membrilor familiei, cu care am vrea să împărţim premiul. Cu siguranţă vom adăuga şi alte persoane. Marea noastră bucurie va fi când le vom da vestea faţă în faţă”.

Frances povesteşte că: „întotdeauna am sperat să câştig într-o bună zi, dar nici în cele mai nebuneşti visuri nu m-am gândit că aş putea câştiga vreodată 115 milioane de lire. Când se întâmpla să mai câştigăm, erau sume foarte mici. Cu o săptămână înainte de marele premiu am câştigat 2,6 lire”.

Fiica celor doi spune că nu o deranjează faptul că părinţii săi vor să împartă banii şi cu alte persoane, şi chiar dacă recunoaşte că este extaziată în urma veştii, crede că fericirea este cea mai importantă.

Soții Connolly îşi doresc să îşi cumpere câte o maşină bună şi să călătorească în jurul lumi în următorii ani. În urma câştigării marelui premiu, cuplul a intrat instantaneu în topul celor mai bogaţi oameni din Irlanda de Nord.

Sursa: businessmagazin.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md