14:10:55 19.05.2024
Stiri

Mare atenție! Limbajul corpului trădează infidelitatea

Știri 31.01.2019 19:02 Vizualizări3450 Autor: Ziarul National
Mare atenție! Limbajul corpului trădează infidelitatea Sursa: avantaje.ro


Pe noi, femeile, ne îngrozește gândul că partenerul ne-ar putea înșela. Adesea căutăm „semne”-sms-uri în telefonul lui, fire de păr pe bluză, urme de ruj pe cămașă, mirosul unui parfum care nu ne aparține. Dar știai că și limbajul corpului trădează infidelitatea?

Indiciile non-verbale pot spune foarte multe lucruri despre o persoană, la modul general. Iar corpul „vorbește” și în cazul infidelității. Chiar mai tare și mai apăsat atunci când vinovatul trăiește cu teama că va fi descoperit. Iată semnele care te îndreptățesc să ai serioase bănuieli:

Evită să își exprime afecțiunea

Până nu demult obișnuia să te sărute și să te îmbrățișeze foarte des. Comportamentul lui, însă, s-a schimbat brusc. Nu doar că nu își mai exprimă fizic afecțiunea față de tine, dar te și respinge (mai diplomat sau nu!) atunci când vrei tu să faci acest lucru.

Este fericit și euforic

Dintr-o dată pare foarte fericit, deși în familia voastră nu s-a întâmplat ceva deosebit, care să justifice această stare aproape euforică a lui. Este un indicator cât se poate de clar. Psihologii explică starea ca mod nonverbal de a-și manifesta încrederea în sine și de a se lăuda cu ea.

Zâmbește când încerci să aveți o conversație serioasă

Tu tocmai îi spui că ți se pare ceva în neregulă cu el, că s-a schimbat, că nu mai este cum îl știai, că aproape nu-l mai recunoști, iar el zâmbește. Evident, asta nu e o reacție normală! Cât despre faptul că se joacă la telefon sau are atenția concentrată asupra a orice altceva numai ca să evite discuția… nici nu mai încape îndoială că „e ceva putred” la mijloc.

Și-a schimbat comportamentul față de telefon

Până nu demult lăsa telefonul la întâmplare prin casă și nu-i acorda cine-știe-ce atenție nici când suna, nici când primea sms-uri. De la o vreme, însă, pare extrem de atașat de acest mijloc de comunicare și nu se mai dezlipește de el. Cel mai probabil că ascunde în el ceva ce tu nu trebuie să vezi.

Este foarte preocupat de persoana lui

Dușuri dese, mai mult parfum sau schimbarea celui obișnuit cu altul, toate acestea sunt semne că vrea să mascheze „urmele”. Ai constatat că motivul acestei griji excesive față de propria persoană nu ești tu? Păi atunci… e alta.

Evită contactul vizual

Acesta este un semn că cel mai probabil minte și e timpul să faci niște „săpături”. Doar despre psihopați se spune că te pot minți privindu-te fix în ochi…

E mai degrabă prietenos decât romantic

Când tu inițiezi o îmbrățișare intimă sau un sărut iar el îți răspunde cu o îmbrățișare frățească sau cu un sărut pe obraz, nu-i a bine.

Mai tot timpul e stresat

Când nu există motive reale, pe care să le cunoști, iar starea lui de agitație este aproape permanentă, cel mai probabil ascunde un secret. Parcă nu-și mai găsește locul, își roade uneori unghiile și bea mai mult decât de obicei. Nu ți-e clar că se întâmplă ceva cu el?

Este mai exigent în pat

Dacă vrea să faceți dragoste mai des, nu înseamnă neapărat că a devenit mai interesat de tine sau că are un puseu de iubire pentru tine. Aici este de verificat și contextul. De obicei, când la mijloc este ceva necurat, vei constata că, brusc, a venit cu pretenții și fantezii. Cineva i-a dat o mare încredere în el!

Sursa: avantaje.ro


Top stiri
19.05.2024 10:33 407 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md