01:16:06 29.09.2022
Stiri

Mare atenție! Limbajul corpului trădează infidelitatea

Știri 31.01.2019 19:02 Vizualizări2634 Autor: Ziarul National
Mare atenție! Limbajul corpului trădează infidelitatea Sursa: avantaje.ro


Pe noi, femeile, ne îngrozește gândul că partenerul ne-ar putea înșela. Adesea căutăm „semne”-sms-uri în telefonul lui, fire de păr pe bluză, urme de ruj pe cămașă, mirosul unui parfum care nu ne aparține. Dar știai că și limbajul corpului trădează infidelitatea?

Indiciile non-verbale pot spune foarte multe lucruri despre o persoană, la modul general. Iar corpul „vorbește” și în cazul infidelității. Chiar mai tare și mai apăsat atunci când vinovatul trăiește cu teama că va fi descoperit. Iată semnele care te îndreptățesc să ai serioase bănuieli:

Evită să își exprime afecțiunea

Până nu demult obișnuia să te sărute și să te îmbrățișeze foarte des. Comportamentul lui, însă, s-a schimbat brusc. Nu doar că nu își mai exprimă fizic afecțiunea față de tine, dar te și respinge (mai diplomat sau nu!) atunci când vrei tu să faci acest lucru.

Este fericit și euforic

Dintr-o dată pare foarte fericit, deși în familia voastră nu s-a întâmplat ceva deosebit, care să justifice această stare aproape euforică a lui. Este un indicator cât se poate de clar. Psihologii explică starea ca mod nonverbal de a-și manifesta încrederea în sine și de a se lăuda cu ea.

Zâmbește când încerci să aveți o conversație serioasă

Tu tocmai îi spui că ți se pare ceva în neregulă cu el, că s-a schimbat, că nu mai este cum îl știai, că aproape nu-l mai recunoști, iar el zâmbește. Evident, asta nu e o reacție normală! Cât despre faptul că se joacă la telefon sau are atenția concentrată asupra a orice altceva numai ca să evite discuția… nici nu mai încape îndoială că „e ceva putred” la mijloc.

Și-a schimbat comportamentul față de telefon

Până nu demult lăsa telefonul la întâmplare prin casă și nu-i acorda cine-știe-ce atenție nici când suna, nici când primea sms-uri. De la o vreme, însă, pare extrem de atașat de acest mijloc de comunicare și nu se mai dezlipește de el. Cel mai probabil că ascunde în el ceva ce tu nu trebuie să vezi.

Este foarte preocupat de persoana lui

Dușuri dese, mai mult parfum sau schimbarea celui obișnuit cu altul, toate acestea sunt semne că vrea să mascheze „urmele”. Ai constatat că motivul acestei griji excesive față de propria persoană nu ești tu? Păi atunci… e alta.

Evită contactul vizual

Acesta este un semn că cel mai probabil minte și e timpul să faci niște „săpături”. Doar despre psihopați se spune că te pot minți privindu-te fix în ochi…

E mai degrabă prietenos decât romantic

Când tu inițiezi o îmbrățișare intimă sau un sărut iar el îți răspunde cu o îmbrățișare frățească sau cu un sărut pe obraz, nu-i a bine.

Mai tot timpul e stresat

Când nu există motive reale, pe care să le cunoști, iar starea lui de agitație este aproape permanentă, cel mai probabil ascunde un secret. Parcă nu-și mai găsește locul, își roade uneori unghiile și bea mai mult decât de obicei. Nu ți-e clar că se întâmplă ceva cu el?

Este mai exigent în pat

Dacă vrea să faceți dragoste mai des, nu înseamnă neapărat că a devenit mai interesat de tine sau că are un puseu de iubire pentru tine. Aici este de verificat și contextul. De obicei, când la mijloc este ceva necurat, vei constata că, brusc, a venit cu pretenții și fantezii. Cineva i-a dat o mare încredere în el!

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Christina Schulz 04.03.2022 21:14

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce nu renunță Put...

23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md