08:45:14 26.02.2024
Stiri

CONFIRMAT // Tarnoschi a fost SUSPENDAT. R. Moldova poate pierde unica MEDALIE la Rio. Un DEPUTAT îl ia la rost pe Juravschi

Sport 19.08.2016 19:07 Vizualizări4530 Autor: Ziarul National
CONFIRMAT // Tarnoschi a fost SUSPENDAT. R. Moldova poate pierde unica MEDALIE la Rio. Un DEPUTAT îl ia la rost pe Juravschi sports.md


Canoistul naturalizat, Serghei Tarnovschi, a fost depistat pozitiv la testul anti-doping, după ce s-a clasat pe locul trei la proba de canoe simplu sprint, pe distanta de 1 000 de metri. Comitetul Național Olimpic a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că Federația Internațională de Canoe, dar nici Comitetul Internațional Olimpic nu au fost înștiințate oficial despre faptul că lui Tarnovshi îi va fi retrasă medalia.

Totuși, Tarnovschi a fost suspendat din toate competițiile până se vor clarifica lucrurile.

Deputatul liberal-democrat, Victor Roșca, a făcut un comentariu în care nu-l menajează deloc pe fostul său coleg de partid, deputatul și președintele CNO, Nicolae Juravschi.

„Sportivii aceștia naturalizați.... cu ceva se aseamănă cu unii membri de partid „naturalizați”. Vin, promit, se folosesc, te fac de râsul omenilor și pleacă de parcă nu au mai fost”, a fost constatarea lui Roșca.

Cel mai probabil, liberal-democratul s-a referit la faptul că Juravschi a părăsit PLDM anul trecut alături de fostul premier Iurie Leancă, iar ulterior a plecat și din Partidul Popular European din Moldova și a decis să voteze Guvernul Filip, alături de o nouă majoritate parlamentară din care face parte Partidul Democrat, Partidul Liberal și transfugii din Partidul Comuniștilor și PLDM.

Oficial, Juravschi este acum deputat independent și votează alături de majoritatea parlamentară formată în jurul formațiunii lui Vlad Plahotniuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md