16:22:47 25.02.2024
Stiri

DOC // Sportivul și antrenorul din R. Moldova pe care Guvernul îi va face miercuri MILIONARI

Actualitate 23.11.2021 14:44 Vizualizări4611 Autor: Ziarul National
DOC // Sportivul și antrenorul din R. Moldova pe care Guvernul îi va face miercuri MILIONARI


Cabinetul de miniștri va aloca, în ședința de miercuri, 24 noiembrie, 10,8 milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului, pentru a premia sportivii și echipele acestora care au participat, în perioada 23 iulie - 8 august curent, le cea de-a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară și a XVI-a edoție a Jocurilor Paralimpice, desfășurate la Tokyo, Japonia.

Citește și: Juravschi NU vrea să-și dea DEMISIA, după ce unul dintre „protejații” săi ar fi fost ALUNGAT de la Tokyo. Șeful CNOS îl face MINCINOS pe Lilian Carp și nu își asumă eșecurile: „Scopul unui sistem sportiv nu este obținerea medaliilor olimpice…”

Subiectul este inclus în ordinea de zi, urmând să fie premiați sportivii care au obținut locurile I-VIII la Jocurile Olimpice și cele Paralimpice, precum și antrenorii acestora, dar şi personalul asistent - medicii și maseurii.

Citește și: VIDEO, DOC // R. Moldova putea să aibă CINCI MEDALIAȚI la JO, dar acest lucru nu s-ar fi întâmplat din cauza „iresponsabilității lui Juravschi”. CNOS cerea bani de la Guvern, fără să explice pentru ce vor fi cheltuiți. Reacția lui Juravschi

Cele mai mari sume, de câte 2 000 000 de lei, le vor încasa Serghei Tarnovschi care a obținut la Tokyo medalia de bronz pentru R. Moldova la proba canoe, dar și antrenorul acestuia, Nicolae Juravschi.

Sportivul Victor Ciobanu, care s-a clasat pe locul cinci în lume la lupte greco-romane, va primi 600 000 de lei, ca și antrenorul său, Mihail Cucul.

Vedeți mai jos lista integrală a sportivilor premiați de Guvern:Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md