15:52:54 18.05.2024
Stiri

DESTIN // Descoperirea uimitoare a unui cuplu

Știri 14.03.2018 19:02 Vizualizări1955 Autor: Ziarul National


DESTIN // Descoperirea uimitoare a unui cuplu sursa: eva.ro

În timp ce îşi puneau în ordine fotografiile vechi, doi tineri căsătoriţi au făcut o descoperire incredibilă.

Ye şi Xue, doi tineri căsătoriţi din Chengdu, China, au cea mai clară dovadă că destinul nu poate fi ocolit. În timp ce puneau în ordine pozele mai vechi, ei au descoperit ceva neaşteptat: în 2000, cu 11 ani înainte de a se cunoaşte, ei s-au aflat în acelaşi loc, în acelaşi timp, fără să-şi dea seama. Iar dovada o reprezintă pozele pe care ei le-au făcut atunci, acolo. Mai mult, Ye apare în planul îndepărtat, în fotografia făcute de Xue.

Deşi nu pare ceva ieşit din comun, trebuie să ţinem cont că populaţia Chinei depăşeşte un miliard de oameni şi că protagoniştii acestei întâmplări nu trăiau într-un sat sau într-un orăşel, ci în Qingdao, o metropolă cu peste nouă milioane de locuitori, situată în estul acestei ţări imense. Şansele ca ei să se afle în acelaşi loc în acelaşi timp şi să facă acelaşi lucru pentru ca peste ani să se căsătorească erau infime, notează Bored Panda.

La peste un deceniu de la momentul în care ei s-au pozat în faţa monumentului din imagine, cei doi s-au căsătorit şi au copii. Ei au descoperit pozele în casa mamei tinerei, printre alte fotografii uitate.

„Am auzit mai demult că ea a fost în Qingdao când am mers şi eu acolo şi că s-a pozat în Piaţa 4 mai. Dar nu ne ştiam atunci”, a declarat Ye pentru ziarul Chengdu Business Daily. El a recunoscut-o imediat pe Xue în fotografie: „Când am văzut poza, am fost surprins şi am simţit furnicături în tot corpul... aşa pozam eu. Am făcut şi eu o fotografie, în aceeaşi postură, doar că din alt unghi”, a povestit el.

Ye a găsit şi el poza pe care o făcuse în acelaşi loc şi a descoperit că fusese realizată în aceeaşi zi. Povestea incredibilă a întâlnirii lor a făcut senzaţie pe reţelele de socializare din China.

Prietenii cuplului cred că pozele sunt un semn că ei erau predestinaţi să se întâlnească şi să fie împreună. Cei doi spun că întâlnirea lor este un miracol. Qingdao este un loc special în inimile lor, relatează site-ul citat.

„Se pare că Qingdao este unul dintre cele mai speciale locuri pentru noi. Când copiii vor fi mari, vom merge iar la Qingdao şi vom face din nou o poză, cu toată familia”, a promis Ye.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md