21:18:41 26.02.2020
 
Stiri

DECLARAȚIE // Drumurile lui Andrei Năstase și Maia Sandu se vor DESPĂRȚI în curând: „O să vă convingeți, acesta este doar începutul”

Partide/Comunicate 25.06.2019 15:19 Vizualizări3206 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // Drumurile lui Andrei Năstase și Maia Sandu se vor DESPĂRȚI în curând: „O să vă convingeți, acesta este doar începutul”


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, consideră că foarte curând drumurile copreședinților Blocului „ACUM”, Andrei Năstase și Maia Sandu, se vor despărți. Chirtoacă, care a optat pentru coaliția între „ACUM” și PSRM, crede că există mari diferențe între abordările Maiei Sandu și Andrei Năstase.

„Este descalificant ca ministru Afacerilor Interne, având armata de ocupație a Rusiei pe teritoriu, poliția fiind umilită zilnic pe Nistru și neputând păși dincolo de Nistru… Este descalificant și rușinos ca în APCE să votezi alături de PSRM în favoarea Rusiei. Noroc cu reprezentantul PAS, care a salvat măcar parțial onoarea Moldovei în această situație”, a scris Chirtoacă, cu referire la faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a votat pentru ca Rusia, care a anexat Crimeea, să fie reprimită în APCE.

„Cu ce îi este dator A. Năstase Rusiei, de procedează la fel PSRM și Dodon și nu ca PAS și Maia Sandu? Sau a fost filmat de rusi cum estorchează, împreună cu Țopa, acțiunile „Victoriabank” de la doamna Proidisvet, într-un hotel la Moscova, în anul 2005, fiind santajat până azi? Stimați concetățeni, înțelegeți de ce în campanie am făcut diferența dintre A. Năstase și restul, insistând că locul lui nu este în blocul ACUM?”, se întreabă acesta.

Liderul PL nu a fost convins nici de explicația oferită de Năstase, după ce a votat în favoarea Rusiei.

„Curios este faptul că explicația sa cu privire la de ce a votat în APCE pentru Rusia, este la fel de ambiguă și lipsită de credibilitate, precum și cea legata de privatizarea „Air Moldova”. Implicarea în privatizarea „Air Moldova” din anul 2000, în atacul raider făcut cu Plahotniuc asupra „Victoriabank” în 2005, aranjamentele făcute cu PSRM pe la spatele PAS din prezent, pe termen mediu și lung, anume asta și o să-i despartă pe Sandu și Năstase. O să vă convingeți, acesta este doar începutul”, a conchis Chirtoacă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Spencer 25.06.2019 16:32

Pentru bani curva de Năstase s-a vândut rușilor cât ai zice pește, interesant cum se simt acum unioniștii care l-au votat.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md