14:50:11 22.05.2019
 
Stiri

Cel mai STUPID trend de pe Facebook trebuie să înceteze

Știri 13.11.2018 19:02 Vizualizări809 Autor: Ziarul National
Cel mai STUPID trend de pe Facebook trebuie să înceteze sursa: google.ro

Cei care s-au născut înainte ca Facebook-ul să fi fost măcar un concept își amintesc albumele cu fotografii din copilărie. Erau poze făcute la botez, la aniversări, în vacanțe. Ori de câte ori venea cineva pe la tine, le arătai, râdeați, apoi viața își relua cursul.

Pentru generațiile născute după 2000, lucrurile s-au mai schimbat. Pozele care cândva erau rezervate pentru albumele de familie și-au găsit calea pe internet, mai ales pe Facebook.

Un raport de la U.K.’s Children’s Commissioner’s Office (CCO) arată că în prezent, părinții copiilor postează poze cu cei mici pe internet din momentul nașterii lor. Conform raportului, părinții postează pe internet în jur de 1.300 de fotografii și videoclipuri cu copiii lor, înainte ca aceștia din urmă să ajungă la vârsta adolescenței. Luând în considerare că, la un moment dat, și copiii își fac cont pe Facebook, numărul postărilor media cu ei, de la naștere și până împlinesc 18 ani, ajunge la 70.000.

Partea proastă este că nu putem ști cu certitudine în ce fel îi vor afecta pe copii acele date atunci când vor deveni adulți.

„Ar putea informațiile cu privire la dezvoltarea limbajului un copil și performanțele de educație de la vârsta de patru ani să joace vreun rol în rezultatele aplicațiilor pentru facultate?”, au întrebat autorii raportului. „Ar putea datele personale de sănătate să afecteze abilitatea lor de a-și face asigurări în viitor?”

Cei de la COO au spus că părinții trebuie să fie mult mai grijulii cu tipul de informații pe care le distribuie în mediul online, dar și la cantitatea lor. Au mai zis că guvernul ar trebui să impună măsuri de protecție pentru datele personale ale copiilor. Una din autoarele și autorii raportului, Anne Longfield, a subliniat că „problema va deveni mai mare – așa că trebuie să acționăm acum pentru a înțelege și controla cine și ce știe despre copiii noștri”.

Sursa: playtech.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

17.05.2019 09:27 Nicolae Negru De ce suferim? De oligarhie sau prostie?

15.05.2019 08:02 Vitalie Hadei ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md