08:29:18 06.12.2021
Stiri

Veste incredibilă anunțată de șeful FACEBOOK chiar la începutul lui 2019!

Știri 18.01.2019 19:30 Vizualizări1703 Autor: Ziarul National


Veste incredibilă anunțată de șeful FACEBOOK chiar la începutul lui 2019! sursa: google.ro

Mark Zuckerberg vrea să investească cinci miliarde de dolari pentru a ajuta la vindecarea tuturor bolilor.

Șeful Facebook vrea să investească o sumă colosală într-un proiect de cercetare ce ar duce la vindecarea tuturor bolilor. Cam așa a sunat și anunțul oficial al lui Mark Zuckerberg. Proiectul ambițios ar putea demara în viitorul apropiat.

Acesta a vândut acțiuni ale Facebook cu o valoare totală ce a atins suma de cinci miliarde de dolari. Totul pentru a investi banii într-un proiect de cercetare biomedical, „Chan Zuckerberg Inițiative”, numit astfel și după soția șefului de la Facebook. Priscilla Chan este medic pediatru, iar acest proiect ar utiliza multă tehnologie de ultima generație.

Suma uriașă de cinci miliarde de dolari va fi folosită în scopuri științifice. Un alt proiect din zona biomedicală, care se numește „Chan-Zuckerberg Biohub”, în care cei doi soți au investit în trecut, urmărește dezvoltarea anumitor dispozitive ce se pot implanta în creier.

Astfel, implanturile ar putea controla anumite comenzi transmise către creier, cu scopul de a ajuta la vindecarea unor boli neurologice. Totodată, anumiți cercetători care sunt implicați în asemenea proiecte au declarat că scopul respectivelor dispozitive wireless implantate în creier este de a putea controla efectele unor boli grave. Așa cum sunt epilepsia sau maladia Parkinson. Ar putea acționa prin blocarea convulsiilor sau a mișcărilor perturbatoare, imediat ce implantul ar fi declanșat.

Vestea incredibilă despre proiectul ambițios ce ar putea duce la vindecarea tuturor bolilor a venit chiar la începutul lui 2019!

Presa străină a mai notat, la începutul acestui an, că există un departament de dezvoltare a anumitor produse de tip hardware, pe care Facebook îl controlează, și care a produs un dispozitiv precum o brățară inteligentă. Aceasta ar putea transpune cuvintele în vibrații pe care utilizatorul să le poată înțelege. O astfel de brățară ar putea să le folosească în special celor cu deficiențe ale auzului.

Sursa: ciao.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md