20:06:53 28.03.2020
 
Stiri

Un deputat PPDA, în „ospeție” la Constantin Țuțu: Cea mai dodată sală a Centrului Național de Pregătire a Loturilor Olimpice, „oferită GRATUIT” lui Țuțu

Anticorupție 22.07.2019 10:45 Vizualizări1934 Autor: Ziarul National
Un deputat PPDA, în „ospeție” la Constantin Țuțu: Cea mai dodată sală a Centrului Național de Pregătire a Loturilor Olimpice, „oferită GRATUIT” lui Țuțu Facebook


Vizită inopinată, în această dimineață, la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice, efectuată de către deputatul Octavian Țâcu, în calitate de președinte al subcomisiei parlamentare pentru sport.

Țâcu susține că a mers la fața locului pentru a investiga cum cea mai dodată sală a acestui centru i-a fost oferită „gratuit” fostului deputat democrat, Constantin Țuțu, pentru a pregăt „killerii regimului”.

„În această dimineață, în calitate de președinte al subcomisiei parlamentare pentru sport, am descins la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice. Am descoperit că, în condiții absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis și fără plată pentru arendă, una dintre sălile de sport ale Centrului celui mai important „olimpic” - Constantin Țuțu. În aceasta sală, dotată excepțional în comparație cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit țuțacii regimului, cei care intimidau și amenințau oamenii la proteste, cei care rezolvau treburile murdare ale regimului, cei care asigurau protecție în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!”, susține deputatul Țâcu.

Legislatorul anunță că investighează contextul și oamenii care se fac responsabili de aceasta situație și va întocmi un raport amplu asupra acestei probleme.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

pumnal 22.07.2019 11:47

si cum credeti un campion nu merita asta?cLADIRILE restabilite se dau contra plata in chirie pentru cei care au restabilito

Cornel 22.07.2019 11:58

Hai lasati-o ca actuala Guvernare nu face nimic pentru sportivi! Ei merita o Arena Nationala si complexuri oferite gratuit!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md