REȚETĂ // Masă sănătoasă și gustoasă: Sufleu de conopidă
Ingrediente:
· 2 conopide
· 3 ouă
· 400 g smântână
· 200 g șuncă presată de pui
· 300 g brânză telemea
· 10 g unt
Mod de preparare:
Sufleul de conopidă se prepară foarte repede şi nu necesită multe ingrediente. Alegerea ideală pentru o masă sănătoasă și gustoasă care să nu te țină mult în bucătărie.
Conopida se desface în bucheșele mici și se spală. Se pune la fiert într-un vas cu un praf de sare.
După fierbere, se lasă la răcit. Conopida fiartă se așază ordonat într-o tavă pe care în prealabil ai dat-o cu unt.
Într-un vas se bat cele trei ouă și după se amestecă cu smântâna.
Se rade brânza, se taie șunca presată de pui (sau orice se preferă în locul acesteia) în feliuțe mici / cubulețe. Acestea se presară ordonat deasupra conopidei din tavă, după care smântâna se toarnă pe deasupra. Apoi se mai pune puțină brânză rasă pentru a se rumeni frumos la final.
Când cuptorul este încins, introduci sufleul la foc potrivit, unde îl lași aproximativ 30 de minute.
Poftă bună!
Sursa: unica.ro
Percheziții la doi PROCURORI cercetați PENAL pentru îmbogățire ilicită
IMPORTANT pentru călători: Dacă aveți un zbor de la Chișinău, trebuie să ajungeți la Aeroportul Internațional Chișinău cu trei ore înainte de decolare
VOT FINAL // Controalele abuzive pentru antreprenori, eliminate de către Parlament: Economii de aproape 70 de milioane de lei pe an