REȚETĂ // Cea mai pufoasă omletă. Uite mai jos ce trebuie să faci ca să-ţi iasă ca cea din imagine
Află cele zece secrete pentru o omletă pufoasă şi gustoasă:
1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu puţin unt.
2. Foloseşte ouă de ţară.
3. Mixează foarte bine ouăle şi laptele, dar nu cu mixerul. Foloseşte o furculiţa sau un tel.
4. Pentru fiecare ou din omletă pune 20 ml lapte.
5. Încorporează în omleta de patru ouă şi două linguriţe de smântână.
6. Ca să aibă textură pufoasă, pune o linguriţă jumătate de griş sau de făină (peste patru ouă).
7. Pentru a fi moale, trebuie să pui în omletă un pic de unt în compoziţie.
8. Pune mai întâi omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.
9. Verdeaţa se presară la final, înainte de servire. Aşadar, nu o pune în amestecul cu ouă.
10. Dacă vrei omleta consistentă, pregăteşte-o din gălbenuşuri. Dacă însă preferi una dietetică, bate doar albuşurile.
Sursa: realitatea.net
Un avion de transport STRATEGIC al Armatei SUA a adus în R. Moldova echipamente medicale și de apărare. Militarii sosiți vor implementa, alături de omologii moldoveni, tactici pentru asigurarea protecției cetățenilor în cazul situațiilor de urgență
VIDEO, FOTO // Secția Chirurgie Nou-Născuți de la IMC, renovată cu suportul A.S.I.C.S., a fost inaugurată: ,,Împreună putem face schimbarea"
Patru candidaţi la funcția de judecător al CSJ, respinşi de Comisia vetting