16:44:14 20.05.2019
 
Stiri

Nicolae Negru: „De ce nu ar înceta Năstase DEMAGOGIA, retorica sau „zbieratul” anticorupție, antioligarhie și ar lupta prin fapte concrete împotriva mafiei?”

Politică 28.09.2018 17:30 Vizualizări1849 Autor: Ziarul National
Nicolae Negru: „De ce nu ar înceta Năstase DEMAGOGIA, retorica sau „zbieratul” anticorupție, antioligarhie și ar lupta prin fapte concrete împotriva mafiei?” independent.md

Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, și-a atras noi critici pentru faptul că în continuare se „războiește” cu unioniștii și proeuropenii, dar nu se ia niciodată de cei care pledează pentru Uniunea Eurasiatică. De asemenea, acesta este acuzat de proastă creștere, nesimțire și josnicie, pentru că s-a legat de pronunția lui Iurie Leancă.

În opinia editorialistului Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, liderul PPDA nu și-ar da seama ce vorbește atunci când spune că trebuie de încetată retorica privind integrarea europeană.

CITIȚI și Năstase, ATAC la adresa celor care „URLĂ” și „ZBIARĂ” în gura mare „UNIRE”: „Ieșea Leancă și tot ne spunea integlale eulopeană”

„Cât privește încetarea „retoricii” despre integrarea europeană, concentrându-ne asupra „implementării Acordului de Asociere”… Dl Năstase pare iarăși să nu-și dea seama ce vorbește. Cum am putea implementa ceva fără să discutăm? Cum ar trebui să comunicăm pe această temă? Cum am putea să ne exprimăm nemulțumirea sau satisfacția? Prin semne, ca cei care au probleme de auz și vorbire?”, se întreabă Nicolae Negru.

Sursa citată mai spune că și Năstase ar trebui să înceteze cu retorica anticorupție și să demonstreze prin fapte că face ceva.

„De ce nu ar înceta Năstase demagogia, retorica sau „zbieratul”, dacă îi place mai mult acest termen, anticorupție, antioligarhie și ar lupta prin fapte concrete împotriva corupției și mafiei? Începând cu propria persoană, făcând declarații corecte despre casa, depozitele sale și plătind taxele, impozitele corespunzătoare…”, afirmă editorialistul nostru.

Referindu-se la atacul lui Năstase asupra unioniștilor, pe care i-a acuzat că doar „urlă” și „zbiară”, Nicolae Negru a punctat: „E simptomatic faptul că liderul PPDA se războiește mereu cu unioniștii, europeniștii și nu are ce le reproșa celor care pledează pentru Uniunea Eurasiatică. Strategia lui Năstase se aseamănă foarte mult cu cea a lui Iurie Roșca. PPDA preia obiectivele PPCD? Primul rezultat al „strategiei” PPDA de până acum este Dodon în funcția de președinte. Ce plăcere mai urmărește Năstase să-i producă lui Putin?”.

Nu în ultimul rând, sursa citată a vorbit și despre atacul asupra lui Iurie Leancă. „Când un politician se leagă de particularitatea de pronunție a cuiva, particularitate care nu depinde de voința acestuia, este un semn de proastă creștere, nesimțire și josnicie. E cam același lucru cu „glumele” altora despre specificul transpirației lui Năstase”, a conchis editorialistul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!GeoT 28.09.2018 21:13

Inca o data se adevereste faptul ca unionistii nu trebuie sa mai dea ''votul util'' in alegeri. Unionistii trebuie sa-si identifice si sa-si aleaga partidul lor. Un partid unionist care sa-i reprezinte, si sa voteze la orice alegeri doar aceste partide. Utilizand mereu votul util nu vor avea niciodata in parlament un partid unionist care sa-i reprezinte. Se vor trezi de fiecare data cu asteptarile inselate, amagiti, nereprezentati. Iar vis-a-vis de acest ''prost al satului'', loveste in unionisti tocmai datorita faptului ca majoritatea alegatorilor unionisti au inceput a avea in alegeri optiuni diferite fata de PDA si PAS. Nu vor reusi sa atraga in plasa electoratul unionist cu personaje de alde Tacu. Unionistii trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acum este necesar sa sa-si concentreze votul doar partidelor declarat unioniste si atat.

Polilogu 28.09.2018 23:20

Am aflat mai demult ,si cu mare stupoare, că 71 de deputati din Parlamentul ...REPUBLICII MOLOTOVA din cei 101, au cetatenie romănească . Dar nu toti IN CORPORE sunt pro ROMANIA !! Nu vor introducerea LIMBII ROMANE in CONSTITUTIE , nici integrarea in UE ! CE VOR deci ? STIE CINEVA ? MĂ REFER LA TOTI COMENTAORII BENEVOLI de pe acest sit !

Grup-Rom 29.09.2018 14:24

1. Faptul că A. Năstase este demagog e cunoscut și credem că aceste păcate a lui le vede și Doamana M. Sandu, dar intelegența ei și situația politică nu-i pemite să se expună, altefel ar turna apă la moara lui Plahotniuc. Iar referirea lui A. Năstase la neajunsurile de pronunțare a lui Iu. leancă, este o potlogărie. Și la acest capitol punem PUNCT. 2. Despre UNIRE vociferează cine și cum dorește, și o apără toți mizerabilii. Excepție nu e și acest individ N. Negru,pe care nu ideia UNIRII îl piscuie tare, ci sarcina de al critica pe A. Năstase îi este ”dragă”. Iar la acedt capitol, ca să nu fim pur declarativi me întrebăm: - Unde este Sfatul Țării-2, cu ” N. Dabija președinte”, și de ce acesta a avut loc înaintea unor alegeri, iar apoi a despărut? Unde este PUN-ul lui Băsescu și Șalaru, și de ce tace deja Băsescu, oare nu de aceea că a înțeles cu cine s-a legat? De ce N. Negru nu pune și aceste întrebari? Ori așa griji nu-0i aduc dividente? UNIREA este un ideal nobil. Iar despre idealuri în genere nu să țipă, ele se realizează prin fapte, încet-încet și cu devotamnent și străduință. Corect procedează guvernarea României că repară școli și grădinițe, în care să sperăm că vor învăța și vor crește alți cetățeni ai Moldovei. Corect procedează și atunci când donează cărți bibiliotecilor Moldovei. Mai știi, poate ele vor fi citite de cineva. Corect procedează și în cazul când acordă burese la mii de moldoveni care pleacă la studii în România. Chair dacă mulți tineri nu se vor întoarece, cineva va reveni cu altă gândire. Așa că UNIREA nu se face cu un oarecare N. Negru, cu rătăciți ca N. Dabija, cu farisei și profitori ca P.Bogatu, C. Ciure, ș.a., cu atât mai mult cu politicieni care și-au ”procurat” cetățenia României cu aceleași scopuri cum și-au ”procurat” și deputăția. Și să fim iertați că și noi am vociferat în așa mod despre UNIRE.

ion 29.09.2018 15:22

Dom-le Grup-Rom, macar dum-ta singur ai inteles ce ai scris?Ai intrat ca un elefant in bucatarie,te ai rotit de vreo doua ori,ai sfarimat vesela,ai amesticat cioburile cu produsele si ai plecat.Iti place sau nu, dar d-ul N.Negru a facut o concluzie reusita adespre activitatea a asa numitului "politician" A.Nastase.

Vasile 30.09.2018 15:00

A. Năstase de departe nu e sfânt. Dar mai spune și curcuri drepte, îndeosebi despre ”salvatorul naționii” V. Plahotniuc. Dar, individul Negru, apărător al nu se mai știe care idei, îl critică pe Năstase nu pentru că îi este dragă vreo ideie, ci pentru că așa îi este năravul și așa are ”задание” de la dirijpori. Numai că oamniide s-au săturat de așa anal-iști și de aceea la alegerile din 03.06.2018 au votat așa cum au consederat că trebuie de votat. Iar în consecință, articole ca a lui N. Negru își au și ele rostul loc, țara află cât costgă o kilă de șa eroi.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

17.05.2019 09:27 Nicolae Negru De ce suferim? De oligarhie sau prostie?

15.05.2019 08:02 Vitalie Hadei ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md