06:55:34 20.06.2024
Stiri

ȘANTAJUL învinuitului Dodon: Anunță MAJORAREA tarifului la GAZ. „Peste două zile, tariful va fi 24 de lei… La toamnă gazul va fi 30 de lei metrul cub, iar benzina 40 de lei…”

Actualitate 26.05.2022 18:42 Vizualizări5277 Autor: Ziarul National
ȘANTAJUL învinuitului Dodon: Anunță MAJORAREA tarifului la GAZ. „Peste două zile, tariful va fi 24 de lei… La toamnă gazul va fi 30 de lei metrul cub, iar benzina 40 de lei…”


Fostul președinte Igor Dodon, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile într-un dosar cu patru capete de acuzare, știe deja că Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va accepta solicitarea „Moldovagaz”, filiala „Gazprom”, de a majora tariful la gaz din 1 iunie până la 24 de lei pentru metrul cub.

Mai mult, acesta afirmă că gazul va costa în toamnă 30 de lei, iar benzina – 40 de lei.

Citește și: DOC // La nicio zi de la reținerea lui Igor Dodon, „Moldovagaz”, filiala „Gazprom”, cere MAJORAREA până la 24 de lei a tarifelor la gaze pentru cetățeni

„Cu ce scop am fost reținut? Primul e de a sustrage atenția de la problemele din republică. Peste două zile, tariful la gaze va fi de 24 de lei. Benzina costă acum 31 de lei litrul. Pentru a sustrage atenția de la toate aceste lucruri, ei au început dosarele penale împotriva mea. Dar vreau să-o întreb pe Maia Sandu pe cine va pune la pușcărie la toamnă, atunci când gazul va fi 30 de lei cubul, iar benzina – 40 de lei? Iarăși mă vei pune la pușcărie? Trebuie să aveți oleacă de rușine”, a spus astăzi Dodon, după ce a fost eliberat din izolator.

Citește și: Rusia va pune în funcțiune toate PÂRGHIILE sale, inclusiv „GAZPROM”, pentru a-l salva pe Dodon. Nicolae Negru: „Nu va face asta pentru că-l apreciază, ci pentru că e greu să găsești pe cineva care să se UMILEASCĂ în halul acesta”

Acesta a anticipat că, în curând, în presă vor apărea „fel de fel de video și fotografii” cu el.

„Mi-au ridicat de acasă toate telefoanele, toată arhiva personală a familiei mele. Eu aștept în timpul apropiat foto, video cu mine, cu familia. Vor face show-uri. Cu asta se ocupă sute de jurnaliști, zeci de mii de trolli plătiți de partidul Maiei Sandu”, a acuzat liderul de onoare al PSRM, formațiune care controlează mai multe posturi de televiziune în R. Moldova.

Amintim că Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus 30 de zile de arest la domiciliu pentru Igor Dodon și 30 de zile de arest preventiv în Penitenciarul nr.13 pentru cumnatul acestuia, Petru Merineanu. Dodon este învinuit de corupere pasivă, trădare de patrie, finanțare ilegală a partidului și îmbogățire ilicită.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md