19:49:07 13.07.2024
Stiri

Năstase, ATAC la adresa celor care „URLĂ” și „ZBIARĂ” în gura mare „UNIRE”: „Ieșea Leancă și tot ne spunea integlale eulopeană”

Partide/Comunicate 28.09.2018 10:00 Vizualizări12766 Autor: Ziarul National
Năstase, ATAC la adresa celor care „URLĂ” și „ZBIARĂ” în gura mare „UNIRE”: „Ieșea Leancă și tot ne spunea integlale eulopeană” captură


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, consideră și acum că retorica cu privire la vectorii politici în R. Moldova trebuie încetată și i-a sfătuit și pe cei care „urlă” și „zbiară”, pledând pentru Unirea cu România și pentru integrare europeană, să facă același lucru.

Întrebat dacă își menține declarația făcută acum doi ani privind punerea „batistei pe țambal” în ceea ce privește integrarea europeană, Năstase a răspuns: „Iarăși faceți niște declarații pe care nu le controlați. Eu am spus atunci că retorica despre vectori trebuie încetată. Avem un Acord de Asociere, un angajament pe care noi trebuie să-l implementăm. Dar s-a găsit un individ pe nume Ghimpu, care a scos din context și a spus că Năstase pune batista pe țambal în ceea ce privește vectorul european. Fals”, a declarat Năstase, ieri-seară, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la N4.

În același context, Năstase a afirmat că batista pe țambal trebuie să o pună alții: „Cei care urlă în gura mare Unirea și nu fac nimic pentru ea. Batista pe țambal trebuie să o pună cei care zbiară în gura mare Unire și vor s-o bage în Constituție, dar de fapt nu fac nimic pentru asta. Recent au renunțat la integrarea europeană. Iată despre asta vorbeam eu. Mai puțină vorbă, băieți. Lăsați-ne pe noi cu retorica asta”.

Năstase l-a criticat și pe vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă ,și a făcut glume pe seama faptului că acesta pronunță altfel litera „r”. „Ieșea Leancă și tot ne spunea integlale eulopeană, integlale eulopeană… Acum unde ești Leancă? Chiar aș vrea să-i văd acum pe aceștia de la PD. Dacă nu au renunțat la integrarea europeană, de ce se declară Plo Moldova? Până mai ieri erau plo integlale eulopeană”, a adăugat acesta.

Liderul PPDA a ținut să facă ultima precizare la subiectul cu „batista pe țambal”. „Eu am vorbit atunci și spun și acum că Acordul de Asociere trebuie implementat, iar retorica cu privire la vectorul de dezvoltare trebuie încetată”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md